ΣΦΑΜ: "Όλοι μαζί για ένα δυνατό Αιολικό"

02/07/2011 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2011 - 18:13

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας παίρνουν θέση αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της συνέλευσης, ευχαριστώντας τους διοικούντες για το γεγονός ότι παρά τη δύσκολη εποχή, εξακολουθούν να εμπνέονται από την ιδέα του ιστορικού σωματείου του νησιού, ευχόμενοι οι όποιες συζητήσεις με νέους επενδυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη, να έχουν αίσιο τέλος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με αφορμή την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/06/2011, θα ήθελε αρχικά να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το παρόν και ήθελε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις της ομάδας μας.

Ο σύνδεσμος, αποτιμώντας το αποτέλεσμα της συνέλευσης, θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο για την όρεξη και τη δυναμικότητα που επιδεικνύει σε μια τόσο δύσκολη εποχή, αλλά και για την αποφασιστικότητα του ώστε η ομάδα να είναι παρούσα με ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. Κι αυτό, γιατί κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ακούσαμε για ένα νέο επενδυτικό σχήμα, που θα βοηθήσει την ομάδα μας στην πορεία της.

Θα θέλαμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα και στην εξέλιξη του! Είναι ευχάριστο να ακούμε, ότι υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτικό για την ομάδα μας, αφού κάτι τέτοιο προμνηνύει καλύτερη συνεχεία στην πορεία της, είτε συμπράττοντας με το υπάρχον διοικητικό σχήμα, είτε όπως αποφασίσουν από κοινού οι δύο πλευρές.

Πιστεύουμε ότι την προσεχή Τετάρτη, ημέρα νέας Συνέλευσης, θα έχουμε θετικές εξελίξεις και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός μιας νέας πορείας και ενός νέου Αιολικού. Σα Σύνδεσμος θα είμαστε κοντά στην ομάδα, θα τη στηρίζουμε και θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπως και αν μας ζητηθεί. Ευελπιστούμε να βρεθεί η χρυσή τομή, ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους, να αξιοποιηθούν άνθρωποι και η ομάδα -σε συνέχεια αυτού που έχει ξεκινήσει με πρόεδρο τον κ. Φλωρίδη- να μπεί σε τροχιά πρωταθλητισμού"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey