Η συσπείρωση έφερε χαμόγελα!

07/07/2011 - 22:05 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2011 - 23:25

Μια δεύτερη Γενική Συνέλευση του Αιολικού, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, σε άλλες εποχές θα χαρακτηριζόταν από μιζέρια, προβληματισμό και απογοήτευση. Η σημερινή όμως, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Λέσβου ήταν γεμάτη χαμόγελα, αφού από νωρίς είχε γίνει γνωστό, πως οι διοικούντες ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν πολλά και σημαντικά, αναφορικά με το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Περισσότεροι από 150 φίλοι του Αιολικού έδωσαν το παρόν, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα με σημαίες και πανό. Ανάμεσά τους αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, παλαίμαχοι, πρωήν και νυν παράγοντες, αλλά και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης, χωρίς χρονοτριβή, έδωσε από το ξεκίνημα το λόγο στον Σταύρο Γριπιώτη, ο οποίος ήταν άλλωστε ο άνθρωπος που ανέλαβε το μεγαλύτερο κομμάτι των επαφών με τους παράγοντες, που έδειξαν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά.

Άνεμος αισιοδοξίας στους διοικούντες

Ο πρώην Πρόεδρος του Αιολικού, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Γιάννη Φλωρίδη και τον Γιώργο Κουτρομπίλα, για την ουσιαστική συμμετοχή τους στις συζητήσεις την εβδομάδα που προηγήθηκε, επεσήμανε πως "σήμερα είναι μέρα χαράς", κάνοντας λόγο για μια συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλεται από 12-13 ανθρώπους, "των οποίων ο εγωισμός θίχτηκε" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κάτι που οδήγησε σε αυτή την ομολογουμένως εντυπωσιακή συσπείρωση, "ώστε ο Αιολικός να επανέλθει στις κατηγορίες όπου ανήκει".

Ο Σταύρος Γριπιώτης  τόνισε πως "οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι περισσότεροι από ποτέ", αναφέροντας ότι "πρόκειται για άτομα που αγαπούν το ποδόσφαριο, αλλά και επιχειρηματίες που προσφέρουν στο σύλλογο μια νέα δυναμική, ικανή να οδηγήσει το ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης σε επιτυχημένα μονοπάτια".

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Φλωρίδης, ο οποίος επεσήμανε πως "έχουμε κάνεις εκτενείς συζητήσεις με όσους θα πλαισιώσουν το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο, ακόμα και για το μπάτζετ", διευκρινίζοντας ωστόσο, πως "η λογική μας δεν αλλάζει και θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στα ντόπια παιδιά". Ο Πρόεδρος του Αιολικού ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά το μέλλον του συλλόγου, τονίζοντας ότι "για εμάς προσωπικά, ήταν θέμα τιμής να βρούμε τα κατάλληλα άτομα που θα έρθουν στον Αιολικό για να βοηθήσουν το σύλλογο και όλα του τα τμήματα να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία". Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Γιάννης Φλωρίδης ανέφερε ότι "η δική μας διέξοδος στην οικονομική κρίση ήταν να μαζευτούμε όσο το δυνατό περισσότερα άτομα στο συμβούλιο, άνθρωποι που εκτός από ποσότητα έχουν την ποιότητα, το κύρος και την όρεξη να επαναφέρουν τον Αιολικό ψηλά".

Ποιοι μπαίνουν στο ΔΣ

Δεδομένης της αγωνίας των φιλάθλων, για το ποιοι είναι τελικά εκείνοι που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, ο Σταύρος Γριπιώτης ανέλαβε να ξεδιαλύνει σε ένα βαθμό το τοπίο. Αφού πρώτα τόνισε πως κανείς από το υπάρχον ΔΣ δεν αποχωρεί, ονομάτισε κάποιους εκ των παραγόντων που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στον επιχειρηματία που ενδεχομένως και να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής.

Πρόκειται για άτομα γνώριμα από το παρελθόν, αφού λίγο πολύ οι περισσότεροι είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερες διοικήσεις. Φυσικά, εκτός από την παλιά φουρνιά παραγόντων, στο νέο σχήμα συμπεριλαμβάνονται και επιχειρηματίες που δεν είχαν ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο. Παναγιώτης Φωτιάδης (αντιπρόσωπος Nissan) και Θόδωρος Δουβαλέτας (λογιστής) είναι τα νέα πρόσωπα και μαζί τους συμπορεύονται, οι Νίκος Μηλιορέλλης, Αλέξης Βαμβακάς, Ηλίας Μαλαματίνας, Κώστας Μυστεγνιώτης, Στρατής Γεωργής, Παναγιώτης Κουλουκάκης και Χρήστος Λάγος. Παραμένουν φυσικά οι Γιάννης Φλωρίδης και Σταύρος Γριπιώτης, ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν τουλάχιστον ένας ή δύο παράγοντες.

Ποιος είναι ο "άγνωστος" επιχειρηματίας

Δεν είναι μυστικό πλέον, ότι ο λόγος γίνεται για τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Ταξιάρχη Βέρρο, τον άνθρωπο που επί θητείας του στην Προεδρία, η ομάδα της Καλλονής πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Δ' Εθνική και την άνοδό της στη Football League 2, την οποία παρέδωσε αρχές του χρόνου στην 1η θέση της βαθμολογίας του βορείου ομίλου.

Ο Βέρρος αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παράγοντες στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, είναι ένας επιχειρηματίας με σοβαρό προφίλ, γνώση του αντικειμένου και όρεξη για προσφορά στο λαοφιλές αυτό άθλημα. Σίγουρα, η συμμετοχή του στο νέο ΔΣ αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για τον Αιολικό και η παρουσία του στην ομάδα αναμένεται να εμπνεύσει παράγοντες, αλλά και φιλάθλους.

Συζητήσεις έχουν γίνει όμως και με τον Παναγιώτη Δουνιά, επίσης από το Λεκανοπέδιο, ο οποίος θήτευσε ως Αντιπρόεδρος στην ΑΕΛΚ κατέχοντας κι αυτός μεγάλο μερίδιο από τις επιτυχημένες σεζόν της ομάδας στη Δ' Εθνική. Το αν ο Δουνιάς θα αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Αιολικό, δεν έγινε ακόμη γνωστό, όμως σε κάθε περίπτωση όλα αυτά θα έχουν ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα παραχωρηθεί επίσημη συνέντευξη Τύπου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey