Φουλ για τη διάθεση των διαρκείας!

12/07/2011 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2011 - 12:22

Σήκωσαν τα μανίκια στον Αιολικό και τα άτομα που ανακοινώθηκαν πως θα μπουν στο νέο συμβούλιο της ομάδας, ξεκινούν από τώρα το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, προχωρώντας σε επαφές τόσο με τον επιχειρηματικό κόσμο της Λέσβου, προγραμματίζοντας παράλληλα τη νέα τους επικοινωνιακή τους πολιτική απέναντι στο φίλαθλο κόσμο.

Στην ομάδα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διακίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ στις σκέψεις των ανθρώπων του Αιολικού είναι να υιοθετηθεί ξανά ο θεσμός των μελών, όπως είχε γίνει στην πρώτη θητεία της εποχής Φλωρίδη.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις από το μέτωπο του Ταξιάρχη Βέρρου, ο ισχυρός παράγοντας της Καλλονής κλείνει θετικά το μάτι στον Αιολικό και απομένει να δούμε από ποιο πόστο θα υπηρετήσει την ομάδα.

Ο άνεμος αισιοδοξίας που πνέει από την περασμένη Πέμπτη όταν και ανακοινώθηκε η επαναδραστηριοποίηση πολλών παραγόντων του παρελθόντος στην ομάδα, με την παράλληλη είσοδο νέων φρέσκων προσώπων, δημιουργεί έναν οργασμό εξελίξεων που δρομολογούν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Ο Φλωρίδης έχει δώσει ήδη την εντολή για την εκκίνηση της διαδικασίας της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθηθεί η επιτυχημένη πολιτική προώθησής τους, μέσω της εγγραφής μελών στην ομάδα.

«Ζεστός» ο Βέρρος
Παράλληλα ο Πρόεδρος μαζί με τον Σταύρο Γρυπιώτη ετοιμάζουν το έδαφος για το νέο Δ.Σ, αν και σε αυτό το θέμα υπάρχουν ακόμα κάποια ανοιχτά πεδία διαπραγματεύσεων.

Σε ότι αφορά πάντως την ενεργή συμμετοχή του Ταξιάρχη Βέρρου στην ομάδα, αυτή θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από ποιο πόστο θα προσφέρει ο επιτυχημένος πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Από στενό περιβάλλον του Φλωρίδη, διαρρέει πως ο Πρόεδρος είναι αποφασισμένος να βάλει ξανά στους κόλπους της ομάδας, όλους τους ανθρώπους που διαχρονικά υπηρέτησαν στην ομάδα, με τη δημιουργία ενός άτυπου με συμβουλευτικό χαρακτήρα συμβουλίου, που θα απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ομάδα.

Τέλος στον Αιολικό σιγά σιγά βάζουν σε λειτουργία και το αγωνιστικό πλάνο καθώς σύντομα αναμένονται επαφές τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και με τους ποδοσφαιριστές και αναμένονται με ενδιαφέρον οι αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey