Νέα εποχή Βέρρου με... εκπλήξεις!

21/07/2011 - 14:13

Η νέα εποχή του Αιολικού ξεκινά και επίσημα μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Μία ανακοίνωση που ουσιαστικά βάζει τέλος και στο σίριαλ της εμπλοκής ή μη του Ταξιάρχη Βέρρου στα διοικητικά του ΑΙΟ, μιας και ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μπήκε τελικά στο συμβούλιο και είναι έτοιμος μάλιστα να αναλάβει και την Προεδρία του Αιολικού!

Σύμφωνα με όλα όσα διαφαίνονται, ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Αντιπρόεδρου, ενώ στην ομάδα επιστρέφει και ο γιώργος Κουτρομπίλας, αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Αξιοσημείωτη πάντως, θεωρείται και η είσοδος ενός ακόμη πρώην μέλους της ομάδας της Καλλονής και συγκεκριμένα εκείνη του Μάρκου Βρατσάνου, ο οποίος ακολούθησε τον κ. Βέρρο στην... κάθοδό του προς τη Μυτιλήνη. Η συμμετοχή Βρατσάνου στο νέο διοικητικό συμβούλιο αποτέλεσε έκπληξη, αφού μέχρι σήμερα το όνομά του δεν είχε ακουστεί, ενώ θεωρείται προσωπική επιλογή του Ταξιάρχη Βέρρου.

Βέβαια στο νέο ΔΣ της ομάδας δεν είχαμε μόνο νέες εισόδους, αλλά και... πρόωρες αποχωρήσεις -σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί δια στόματος Γριπιώτη στη Γενική Συνέλευση- με τον Κώστα Φωτιάδη να μη συμμετέχει τελικά στο σχήμα.

Αναλυτικά τα 14 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αιολικού είναι τα εξής: Ταξιάρχης Βέρρος, Γιάννης Φλωρίδης, Σταύρος Γρυπιώτης, Αλέξης Βαμβακάς, Γιώργος Κουτρομπίλας, Νίκος Μανάβης, Ηλίας Μαλαματίνας, Μάρκος Βρατσάνος, Παναγιώτης Κουλουκάκης, Νίκος Μηλιορέλλης, Θεόδωρος Δουβαλέτας, Κώστας Μυστεγνιώτης, Χρήστος Λάγος και Σταύρος Βουργουτζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey