Με τον Φώτη Κοκκινέλλη στο τιμόνι!

27/07/2011 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2011 - 13:21

Αιολικός και Φώτης Κοκκινέλλης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού επήλθε συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και του φιλόδοξου προπονητή για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η οριστικοποίηση της παραμονής του Κοκκινέλλη στον πάγκο του Αιολικού έγινε στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου, εκεί όπου άπαντες τοποθετήθηκαν με θετικά λόγια για το έργο του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως με τον Μυτιληνιό τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας, θα ακολουθήσουν πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Η περσινή χρονιά στον Αιολικό ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 5ης θέσης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου και την είσοδο της ομάδας στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κάτι που αναμφίβολα πιστώνεται στη δουλειά του Μυτιληνιού κόουτς.

Μάλιστα, ο Κοκκινέλλης δε θα χρειαστεί να περιμένει αρκετές ημέρες μέχρι τη συμπλήρωση του φετινού ρόστερ, αφού όπως τόνισε ο Γιώργος Κουτρομπίλας, εις εκ των Γενικών Αρχηγών της ομάδας, σε επικοινωνία του με το sportlesvos.gr, μέχρι και την Κυριακή θα έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοκκινέλλης: ''Να βρεθούμε σε ανώτερη κατηγορία''

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey