Κέρδισε "Κάπτα" και... ΑΕΛΚ!

28/07/2011 - 10:38 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2011 - 11:21

Μια πολύ σημαντική εξελίξη υπήρξε χθες βράδυ για τον Αιολικό, αφού έπειτα από συντονισμένες επαφές και μεθοδικές συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας, επιτεύχθηκε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Καπταγιάννη, κερδίζοντας έτσι στο... φώτο φίνις την ΑΕΛΚ, που προσπάθησε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, καταθέτοντας τις δικές της διαδοχικές, δελεαστικές προτάσεις.

Ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Κουτρομπίλας, μαζί με μέλη της διοίκησης του Αιολικού, είχαν σειρά επαφών τις προηγούμενες ημέρες με την πλευρά της Αναγέννησης Γέρας όπου ανήκει ο Καπταγιάννης, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του. Δεδομένης και της επιθυμίας του Φώτη Κοκκινέλλη να "χτίσει" την άμυνά του πάνω στον ποδοσφαιριστή, οι άνθρωποι του Αιολικού κατέθεσαν την πρότασή τους στη διοίκηση της ομάδας της Γέρας, εξηγώντας παράλληλα το φιλόδοξο πλάνο και προς την πλευρά του παίκτη.

Η ΑΕΛΚ, που καραδοκούσε έκανε τις δικές της κινήσεις, στοχεύοντας να εξασφαλίσει τη συναίνεση της Αναγέννησης Γέρας για την απόκτηση με τη μορφή... πακέτου, εκτός του Καπταγιάννη και των νεαρών αδερφών Χατζηκλειδαρά, ώστε να ενισχύσει την ομάδα νέων (Κ20). Όμως η αρχική της προσφορά της ήταν κατά πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη του Αιολικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, η πρόταση του Αιολικού για τον Καπταγιάννη συμπεριλαμβάνει και την παραχώρηση του Γιώργου Τσιταντίνου, με τη μορφή υποσχετικής για ένα χρόνο.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι ο ποδοσφαιριστής να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, η διοίκηση της ΑΕΛΚ βελτίωσε τη δική της πρόταση, κάνοντάς... ασφυκτικό πρέσινγκ και προτείνοντας στον Καπταγιάννη επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι διοικήσεις του Αιολικού και της Αναγέννησης Γέρας είχαν ήδη δώσει τα χέρια, αλλά και του ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δείχνει να έχει δεθεί με το σύλλογο της Μυτιλήνης, έπειτα από την περσινή παρουσία του στην ομάδα, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν αργά χθες το βράδυ στην επικύρωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους, που αποτελεί σαφέστατα μια νίκη... γοήτρου στο πρώτο μεταγραφικό "μπράντεφερ" ανάμεσα σε ΑΕΛΚ και Αιολικό, στην ντόπια αγορά και αποδεικνύει ότι τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις δεν κερδίζονται μόνο με... γερά πορτοφόλια, αλλά με σωστή προσέγγιση, ξεκάθαρο πλάνο, μεθοδικές διαπραγματεύσεις και -κυρίως- βαριά φανέλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey