Ευχές ΣΦΑΜ για άνοδο!

28/07/2011 - 11:11

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, αναφερόμενη στη διαδοχή του Γιάννη Φλωρίδη από τον Ταξιάρχη Βέρρο στην Προεδρία του συλλόγου, αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη, με τον οποίο στο τιμόνι εύχονται να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες και κυρίως την άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική.

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά τις χτεσινές εξελίξεις και ανακοινώσεις, χαιρετίζει τη νέα διοίκηση και της εύχεται καλή επιτυχία καθώς επίσης, οι στόχοι της ομάδας να υλοποιηθούν στο ακέραιο. Μέσα από αυτή την ανακοίνωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο κ. Φλωρίδη, που ήταν ο άνθρωπος που επι δύο χρόνια κράτησε τον Αιολικό όσο πιο ψηλά μπορούσε. Εμείς θεωρούμε τη θητεία του στην Προεδρία επιτυχημένη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια ως αντιπρόεδρος.

Επίσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ανοιχτά τη χαρά με την οποία υποδεχτήκαμε το νέο της παραμονής του προπονητή της ομάδας, κ. Φώτη Κοκκινέλη, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να πανυγηρίσει με την ομάδα μας την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε, πως η στήριξη στην ομάδα είναι αυτονόητη και θα είμαστε κοντά της όπως μας ζητηθεί. Ελπίζουμε η συνύπαρξη πολλών δυνατών προσώπων στο ΔΣ της ομάδας να γυρίσει τον «αγανακτισμένο» φίλαθλο της Μυτιλήνης στο γήπεδο και όλοι μαζί να κάνουμε μία προσπάθεια, προς όφελος φυσικά του Αιολικού. Καλή επιτυχία και καλή αρχή.", τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΦΑΜ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey