Κράτησε και Θωμά Παπαδόπουλο!

28/07/2011 - 11:19 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2011 - 11:37

Από επιτυχία σε επιτυχία κινείται η διοίκηση του Αιολικού, που μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καπταγιάννη, έφτασε σε αντίστοιχη συμφωνία και με την πλευρά του ταλαντούχου 18χρονου επιθετικού Θωμά Παπαδόπουλου, ο οποίος εντυπωσίασε πέρυσι με το βαθμό ετοιμότητας που επέδειξε και την άμεση προσαρμογή του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Αιολικός και Θωμάς Παπαδόπουλος συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως και σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΛΚ προσπάθησε να μπει σφήνα για την απόκτηση του παίκτη.

Η διοίκηση του Αιολικού είχε το προηγούμενο διάστημα ανοικτή επικοινωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Αίαντα Μυτιλήνης όπου ανήκει, ξεκαθαρίζοντάς του πόσο πολύ τον ήθελε στην ομάδα και φέτος. Η συνεργασία των δύο συλλόγων ήταν άψογη από πέρυσι και δεν υπήρχε λόγος το καλό κλίμα να χαλάσει αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η επιμονή της ΑΕΛΚ να προσθέσει τον παίκτη στο δυναμικό της ομάδας νέων περιέπλεξε τα πράγματα.

Οι Καλλονιάτες είχαν φροντίσει από καιρό να δείξουν το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του ποδοσφαιριστή μέσω δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό Τύπο, ωστόσο ο Αιολικός κρατούσε το δικό του "ατού" στη μάχη απόκτησής του, από τη στιγμή που ήταν η ομάδα η οποία πρόσφερε την περσινή χρονιά τη δυνατότητα στον Θωμά Παπαδόπουλο να πάρει παιχνίδια μεγάλης κατηγορίας στα πόδια του, κάνοντας το άλμα από το τοπικό και τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας στην ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά τη φετινή σεζόν και ο Φώτης Κοκκινέλλης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως "μικρός" ηλικιακά και μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey