Δικός του κι ο Αγιακάτσικας

29/07/2011 - 09:47 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2011 - 15:27

Ο Αιολικός ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Αγιακάτσικα, που τα τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛΚ σε Περιφερειακό και Football League 2, προσθέτοντας έτσι μια σημαντική λύση στα μετόπισθεν.

Φυσικά, σε ακόμα μια μεταγραφική υπόθεση δε θα μπορούσε να μη συνεχιστεί η άτυπη... κόντρα με την ΑΕΛΚ, αφού παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής είχε ειδοποιηθεί από τους Καλλονιάτες πως δε θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, εν τούτοις χθες βράδυ έγινε προσπάθεια προσέγγισής του για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα νέων της ΑΕΛΚ με την προϋπόθεση να αγωνίζεται παράλληλα στον... Αιγέα Πλωμαρίου!

Ο Αγιακάτσικας, που είχε ανοικτή επικοινωνία όλες αυτές τις ημέρες με τον Γενικό Αρχηγό του Αιολικού Γιώργο Κουτρομπίλα, απέρριψε την πρόταση που του έκαναν οι Μιχαλάκης - Καρτάλης και αργά χθες το βράδυ έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Μυτιλήνης, για να φορέσει έτσι ξανά τη φανέλα της έπειτα από μια πενταετία.

Αναμφίβολα, η περίπτωση του Πλωμαρίτη αμυντικού φαντάζει ιδιαιτέρως αξιόλογη τη δεδομένη στιγμή και δικαιολογημένα ο Φώτης Κοκκινέλλης... χαμογελά, βλέποντας το ρόστερ του να δυναμώνει σε καίριες θέσεις, χωρίς ωστόσο να αλλάζει η νοοτροπία και η φιλοσοφία της ομάδας, που βασίζεται κυρίως στους ντόπιους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey