Έκλεισε Παναγιώτη Δελόλμα

01/08/2011 - 12:32 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2011 - 13:00

Ένας ακόμα παίκτης, γνώριμος από το περελθόν, ανήκει από σήμερα ξανά στην οικογένεια του Αιολικού. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δελόλμα, που αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα για τελευταία φορά τη σεζόν 2003-04, έκτοτε βρέθηκε στη Ρόδο, τη Ζάκυνθο, το Θεμιστοκλή Αιγάλεω, το Σαρωνικό Αίγινας, την Κοζάνη, για να επιστρέψει στη Λέσβο για λογαριασμό του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Ο 27χρονος επιθετικός συζήτησε το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Αιολικό τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας από την αρχή ιδιαίτερα θετικός, με αποτέλεσμα ο η διοίκηση του συλλόγου να "τρέξει" τις διαδικασίες και ο Φώτης Κοκκινέλλης να αποκτήσει έτσι ακόμα μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο sportlesvos.gr, ο Παναγιώτης Δελόλμας τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω στην ομάδα του Αιολικού, μια ομάδα με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω ττους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας, να πετύχουμε τους στόχους μας και να επαναφέρουμε τον Αιολικό σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες".

Ο Δελόλμας αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ, μετά την απόκτηση Αγιακάτσικα, αλλά και τις ανανεώσεις των Καπταγιάννη, Παπαδόπουλου, ενώ ίσως και το απόγευμα να έχουν ολοκληρωθεί δύο ακόμα σημαντικές υποθέσεις για την ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey