Κουτρομπίλας, εφ' όλης της ύλης

01/08/2011 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2011 - 13:21

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Γιώργος Κουτρομπίλας, μίλησε στο sportlesvos.gr για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη συντήρηση των γηπέδων που ανήκουν στο Δήμο Λέσβου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί λακωνικά και στη δήλωση του Προκόπη Καρτάλη για τη μεταγραφή του Γιώργου Αγιακάτσικα.

Ο Κουτρομπίλας εκθείασε το έργο του γεωπόνου Νίκου Κουκούλα, τονίζοντας: "Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που τα τελευταία χρόνια έδινε την ψυχή του για τα γήπεδα. Εργάστηκε ακατάπαυστα και τις περισσότερες φορές συντηρούσε τα γήπεδα κατά πολύ παραπάνω, από όσα εισέπραττε για τις εργασίες, δείχνοντας φιλότιμο και βάζοντας πάνω απ' όλα το μεράκι του και το καλό των ομάδων.

Με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο Λέσβου, ο Νίκος Κουκούλας έχει παραμείνει ανενεργός, παρά το ότι γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη θέση, αλλά και τον τρόπο να συντηρήσει τα γήπεδα με χλοοτάπητα, όπως κανένας άλλος. Δυστυχώς όμως, έχουμε φτάσει στο σημείο τα γήπεδα να μαραζώνουν.

Εκτιμώ, ότι η ενεργοποίησή του είναι απαραίτητη, αφού τον θεωρώ ως το πλέον κατάλληλο να αναλάβει το έργο τη συντήρησης των γηπέδων. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα, θα επισκεφτούμε ως διοίκηση του Αιολικού τον κ. Αστυρακάκη, αλλά και το Δήμαρχο κ. Βουνάτσο, ώστε να τους καταθέσουμε τις απόψεις μας και να δοθεί άμεσα λύση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, ίσως να μην είναι τα γήπεδα έτοιμα με την έναρξη της σεζόν".

Σε προτροπή μας προς το Γενικό Αρχηγό του Αιολικού, να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προκόπη Καρτάλη γύρω από τον Αγιακάτσικα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γιώργος Κουτρομπίλας ήταν λακωνικός, αλλά και ιδιαιτέρως καυστικός: "Εάν ασχοληθεί ξανά με ποδοσφαιριστή του Αιολικού, θα βρεθεί προ εκπλήξεως...", τόνισε.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey