Ελεύθερος και... κανονιέρης ο "Ντάλα"!

01/08/2011 - 17:19 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2011 - 20:10

Την "ελευθέρας" του από τον Αιολικό πήρε σήμερα στα χέρια του ο Πέτρος Νταλαμπέκης, που αναμένεται να αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, συζητώντας από μηδενική βάση με όσους συλλόγους ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός συναντήθηκε το πρωί με τον πρώην Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Φλωρίδη, λύνοντας την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί λόγω των οφειλομένων από την περσινή χρονιά. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα, ωστόσο οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, έστω και αν αυτό ενδέχεται να αποδειχθεί προσωρινό (όπως συνέβη και πέρυσι).

Ο Νταλαμπέκης εξετάζει κάποιες περιπτώσεις συλλόγων εκτός νησιού και προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του. Παράλληλα, διατηρεί πάντοτε την πόρτα του ανοικτή και στον Αιολικό, εκεί όπου έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του την τελευταία τριετία.

Οι πιθανότητες να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν είναι λίγες, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το μέλλον της συνεργασίας τους. Κάτι, που προκαλεί εντύπωση, αν και έπειτα από τη συνάντηση του παίκτη με τον Γιάννη Φλωρίδη, τα πάντα παραμένουν ρευστά.

Πάντως, το γεγονός πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αξιοπρόσεκτη σωματοδομή, που έχει πετύχει συνολικά 70 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο την τελευταία τριετία (σε Ασπρόπυργο και Αιολικό), όπως επίσης και το ότι διανύει την πιο παραγωγική του περίοδο στο σκοράρισμα, τον κατατάσσουν περιζήτητο στη μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο Νταλαμπέκης είναι αποφασισμένος να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα, έως ότου καταλήξει για το πού θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο, όμως εκ των πραγμάτων με τα υπάρχοντα δεδομένα και με τον Αιολικό να μην έχει εκδηλώσει προς το παρόν ενδιαφέρον, θα αναγκαστεί να αναζητήσει την τύχη του μακριά από τη Λέσβο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey