Πιστοί στη φανέλα, Βούρος και Τρακέλλης!

02/08/2011 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2011 - 14:01

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Αιολικό συμφώνησαν πριν από ελάχιστα λεπτά ο 16χρονος Πραξιτέλης Βούρος και ο 17χρονος Δημήτρης Τρακέλλης, δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι για πρώτη φορά στο Περιφερειακό και εντυπωσιάσαν με το παρουσία και την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Η διοίκηση του Αιολικού ήρθε σε συμφωνία για την παραχώρησή τους με τη μορφή υποσχετικής, από τα Λιονταράκια όπου ανήκουν, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική συνεργασία που έχουν αναπτύξει εδώ και καιρό με τον Λάκη Σπανό και το σύλλογο της Μυτιλήνης.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, από τη στιγμή που ο Πραξιτέλης Βούρος αποτέλεσαι κατά την περσινη χρονιά βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής παίδων, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη να εκτιμά την ποδοσφαιρική του αξία, χρίζοντάς τον διεθνή επτά φορές με τις "μικρή" Εθνική. O ταλαντούχος αμυντικός είχε ενεργό ρόλο και στον Αιολικό του Φώτη Κοκκινέλη, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Τρακέλλη, ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός πήρε αρκετά ματς πέρυσι, ερχόμενος από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς του Αιολικού πιστεύει αρκετά στην αξία του κι αν ήταν στο χέρι του, θα του είχε δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όμως αναγκάστηκε να μην τον χρησιμοποιήσει προς το τέλος του πρωταθλήματος, λόγω των σχολικών εξετάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται ως "μικροί" ηλικιακά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey