Ταράζει τα νερά με Σπύρο Μίχο!

02/08/2011 - 22:18 Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2011 - 00:21

Μια τεράστια μεταγραφή, για τα δεδομένα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, πραγματοποίησε ο Αιολικός που πριν από λίγα λεπτά ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο μέσο Σπύρο Μίχο, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τον Θρασύβουλο στη Β' Εθνική.

Ο Μίχος δεν είναι άγνωστος στην ομάδα της Μυτιλήνης, αφού φόρεσε τα κυανόλευκα για δύο χρόνια στη Γ' Εθνική (2005-2007) και αγαπήθηκε από το φίλαθλο κόσμο του νησιού για το αγωνιστικό πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχνε σε κάθε παιχνίδι. Μετά τον Αιολικό, ακολούθησε μια διετία στο Χαϊδάρι (σε Β' και Γ' Εθνική) και μετά η μεταγραφή στο Θρασύβουλο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 46 ματς στο πρωτάθλημα της Football League.

Η απόκτηση του Σπύρου Μίχου από τον Αιολικό, δυναμώνει αισθητά την ομάδα της Μυτιλήνης, που θα έχει αναμφίβολα πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα, διεκδικώντας με αξιώσεις την επιστροφή της στη Γ' Εθνική.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο sportlesvos.gr, ο Μίχος τόνισε: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στο νησί, για λογαριασμό του Αιολικού, μιας ομάδας που ήταν πάντοτε στην καρδιά μου, με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βαριά φανέλα. Ο λόγος που δέχθηκα να αφήσω τη Β' Εθνική και να αγωνιστώ στο Περιφερειακό, ήταν αποκλειστικά και μόνο το γεγονός, ότι ο Αιολικός θα κάνει πρωταθλητισμό.

Έπειτα από τη συζήτηση που είχα με τη διοίκηση, αποφάσισα να βοηθήσω κι εγώ με την παρουσία μου, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους φιλόδοξους στόχους της ομάδας και την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey