Τρελαίνει κόσμο με Αποστολίδη!

03/08/2011 - 23:33 Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2011 - 23:59

Πάταγο προκαλεί ο Αιολικός στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, με τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι και τις προσθήκες στο ρόστερ του, που είναι η μία πιο ηχηρή από την άλλη. Μετά τον Σπύρο Μίχο που βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου χθες και συμφώνησε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αιολικού, η ομάδα της Μυτιλήνης πραγματοποίησε νέο "μπαμ" αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Παίκτης του Αιολικού είναι πλέον ο 33χρονος αμυντικός Κώστας Αποστολίδης, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ΑΕΛΚ στη Γ' Εθνική και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Β' Εθνική με την Παναχαϊκή, τον Πιερικό και τον Άρη, έχοντας πολυετή καριέρα στη Γ' Εθνική σε Αναγέννηση Επανομής, Πολύκαστρο και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Ο Αποστολίδης αποτέλεσαι την αμυντική "κολώνα" της ΑΕΛΚ πέρυσι, μετρώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 γκολ, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου. Αναμφίβολα, η απόκτησή του από τον Αιολικό αποτελεί τεράστια επιτυχία, αφού είναι ένας παίκτης ανώτερης κατηγορίας, που πείστηκε ωστόσο από το όραμα των διοικούντων την ομάδα της Μυτιλήνης. 

Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μυτιλήνη (12:45) για να δώσει έτσι το παρόν και στην πρώτη προπόνηση του Αιολικού, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey