Βούρος, υπό προϋποθέσεις

04/08/2011 - 11:17

Θετικά αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Πραξιτέλη Βούρου με τον Αιολικό, από τη στιγμή που η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης.

Τα Λιονταράκια, όπου ανήκει ο ταλαντούχος παίκτης, αναμένουν την τελική απόφαση της οικογένειας Βούρου, ώστε να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μετακίνηση του. Από πλευράς Αιολικού υπάρχει η ενημέρωση, πως ο παίκτης θα φορά και φέτος την κυανόλευκη φανέλα, εκτός και αν τις επόμενες ημέρες προκύψει κάποια καλή πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας στην Αττική, την οποία και θα πιθανότατα θα προτιμήσουν.

Ο Βούρος αποτελεί από πέρυσι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής παίδων, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδη να εκτιμά πως μπορεί να βασιστεί στο ταλέντο του. Ο Αιολικός από την πλευρά του, του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όπου τα πήγε περίφημα παρά το νεαρό της ηλικίας του και σίγουρα, έχει βοηθήσει τον παίκτη να εξελιχθεί.

Όλα δείχνουν ότι ο "Πραξι" θα δώσει το παρόν στη σημερινή πρώτη προπόνηση του Αιολικού, με τον Φώτη Κοκκινέλλη να περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεσή του, για να διαπιστωθεί αν θα τον έχει και στη συνέχεια της χρονιάς στα πλάνα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey