Η "πρώτη" έδειξε... άνοδο!

05/08/2011 - 09:57 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2011 - 11:59

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αιολικός, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων του, που δε σταμάτησαν λεπτό να επευφημούν τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και τον Πρόεδρο της ομάδας Ταξιάρχη Βέρρο, ο οποίος δεν άργησε καθόλου να γίνει σύνθημα στα χείλη τους.

Με 21 ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρόν και τουλάχιστον τέσσερις ακόμα μεταγραφές στα σκαριά, η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε αρκετά νέα πρόσωπα, πολλά μάλιστα με παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών, όπως είναι ο Σπύρος Μίχος που ήρθε από το Θρασύβουλο της Β' Εθνικής, ο Κώστας Αποστολίδης με πλούσια καριέρα σε Β' και Γ' Εθνική, αλλά και ο Γιώργος Αγιακάτσικας, που πέρυσι αγωνίστηκε με την ΑΕΛΚ στη Football League 2.

Στον καθιερωμένο Αγιασμό που προηγήθηκε, παραβρέθηκε σύσσωμο το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, προεξάρχοντος του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου και του Αντιπροέδρου (πλέον) Γιάννη Φλωρίδη.

Παρόντες και οι Σταύρος Γριπιώτης, Θόδωρος Δουβαλέτας, Αλέξης Βαμβακάς, Νίκος Μηλιορέλλης, Ηλίας Μαλαματίνας, Κώστας Μυστεγνιώτης, Χρήστος Λάγος, Νίκος Μηλιορέλλης, Σταύρος Βουργουτζής, Παναγιώτης Κουλουκάκης και φυσικά οι δύο Γενικοί Αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Κουτρομπίλας και Μάρκος Βρατσάνος. Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, μια παρουσία με... νόημα, όπως και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Θόδωρος Στεργίου.

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε μια σύντομη ομιλία του νέου Προέδρου του Αιολικού Ταξιάρχη Βέρρου προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τονίζοντας πως η νέα διοίκηση θα είναι συνεχώς στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, από τους οποίους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά και απερίσπαστοι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους, ώστε να γίνουν ένα συμπαγές και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα επιδιώξει να φέρει εις πέρας τους φιλόδοξους στόχους της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Ταρλά" δε σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ζητώντας επιτακτικά την άνοδο και την επιστροφή του Αιολικού στη Γ' Εθνική.

Στο έμψυχο δυναμικό του Αιολικού προστέθηκαν ο τερματοφύλακας Στρατής Κάμπερ (έπαιξε πέρυσι στον Αστέρα Νίκης όμως ανήκει στον Ερμή Παμφίλων), ο επίσης τερματοφύλακας Νίκος Φαράκλας (πέρυσι συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις με την ομάδα), ο Παντελής Σπάρταλης (γιος του παλαίμαχου άσσου του Αιολικού, Γιώργου) από τον Αετό Λουτρών, ο Γιάννης Λαγουτάρης από τον Αστέρα Νίκης και ο Λημνιός Στέλιος Τσιολακούδης, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιεράπετρα.

Στην "πρώτη" παραβρέθηκαν επίσης τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μίχος, Αποστολίδης, Αγιακάτσικας, Δελόλμας, Κουκέλλης, Τ. Ελευθερίου, Μ. Ελευθερίου και οι παλιοί Π. Βουργουτζής, Γ. Βουργουτζής, Διονυσάτος, Καπταγιάννης, Βούρος, Παπαδόπουλος, Καδής, Μιχαλάκης και Μουτζούρης.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου πάτησαν... χορτάρι, ρίχνοντας τις πρώτες στάλες ιδρώτα στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Φώτη Κοκκινέλλη και του γυμναστή Μάριου Λουτραγώτη, ενώ μετά το τρέξιμο, χρησιμοποίησαν και μπάλα.

Ανάμεσά τους και "μικροί" ηλικιακά παίκτες, που ανακοινώθηκαν εκείνη την ώρα στον Τύπο, αποτελώντας τη μικρή έκπληξη που επεφύλασσαν οι διοικούντες, περνώντας το μήνυμα για ένα ακόμα μεγάλο "μπαμ" που θα ακολουθήσει πολύ σύντομα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey