Έκλεισε Καλαϊτζίδη κάτω από τα δοκάρια!

05/08/2011 - 11:35 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2011 - 11:57

Νέα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Αιολικό, που έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών απέσπασε τελικά το πολυπόθητο "ναι" του του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Καλαϊτζίδη, που πέρυσι αποτέλεσε στο δεύτερο μισό της περιόδου το βασικό υπερασπιστή της εστίας της ΑΕΛΚ.

Η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιλήνης πάλεψε την περίπτωση του 26χρονου γκολκίπερ, η οποία φάνταζε εξ' αρχής δύσκολη, ωστόσο σε πείσμα πολλών κατόρθωσε να αποσπάσει την υπογραφή του Καλαϊτζίδη, που θα αποτελέσει το βασικό τερματοφύλακα του Αιολικού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Καλαϊτζίδης έχει μακρά θητεία στη Γ' Εθνική, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι εκτός από την ΑΕΛΚ (Β' Γύρος) και στη Ζάκυνθο (Α' Γύρος), ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού Χερσονήσου και της ΠΑΕ Θράκης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πάρει επίσης και γεύση Περιφερειακού, αγωνιζόμενος στον Πλατανιά Χανίων και την Πρέβεζα.

Ο Αιολικός, έπειτα κι από την προσθήκη Καλαϊτζίδη στο ρόστερ του, έκλεισε μια ακόμα "τρύπα" στο πλούσιο φετινό του ρόστερ και μαζί με τα έτερα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, βάζει πλέον στόχο για τη μεγάλη επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι άνθρωποι του συλλόγου όμως δε φαίνονται διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί, έχοντας ρίξει πια το βάρος στην απόκτηση ενός "γκολτζή" επιθετικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey