Βέρρος: "Η στήριξη του κόσμου μετράει" [video]

05/08/2011 - 12:20 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2011 - 18:20

Με εγκωμιαστικά λόγια σχολίασε την παρουσία των φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, κατά τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση του Αιολικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Πρόεδρος της ομάδας Ταξιάρχης Βέρρος, που τόνισε πως "εκείνο που μετράει είναι η στήριξη του κόσμου κι όχι τα μεγαλεπήβολα σχέδια, τα ονόματα ή τα μεγάλα λόγια, αφού ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας και ο τελικός κριτής".

Σε ότι αφορά του στόχους του νέου Αιολικού, ο κ. Βέρρος επεσήμανε: "Πρώτος μας στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Και δεν εννοούμε μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια συμπαγής ενότητα. Αφού συμβεί αυτό και με δεδομένη την ατομική ποδοσφαιρική αξία των παικτών, να παίξουμε καλή μπάλα, που θα την ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εάν παίξουμε καλή μπάλα, θα έρθουν και όλα τα υπόλοιπα, επομένως ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Πρέπει να γίνουμε ομάδα".

Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ο Ταξιάρχης Βέρρος συμπλήρωσε: "Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη και να σέβεστε τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και τους συμπαίκτες σας, να δουλέψετε σκληρά όλη τη χρονιά, να κοιτάτε το στόχο που θα βάζει κάθε φορά ο προπονητής και τίποτα άλλο πέραν αυτού. Να είστε νηφάλιοι και σεμνοί στις επιτυχίες, ψύχραιμοι στις κακές στιγμές που κι αυτές θα έρθουν, αλλά κυρίως να έχετε επιμονή και υπομονή. Ολα αυτά θα τα χαρακτήριζα σα δέντρα, που έχουν πικρές ρίζες αλλά και πολύ γλυκούς καρπούς".

Κλείνοντας, ο Ταξιάρχης Βέρρος έστειλε ενωτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Όλοι μαζί για το καλό του Αιολικού!"

Αμέσως μετά τον Αγιασμό, στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης, ο Πρόεδρος του Αιολικού απάντησε με χιούμορ και στον ομόλογό του στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη, μετά τα όσα δήλωσε για λογαριασμό του στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην TVM. "Εύχομαι στον κ. Μιχαλάκη καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επειδή μαθαίνω ότι αναχωρεί από το νησί σύντομα, να έχει ήρεμες θάλασσες. Επίσης, με το καλό να επιστρέψει στην πατρίδα για να απολαύσει και τους αγαπημένους του γιαλαντζήδες, που προφανώς στη Σαουδική Αραβία είναι δυσεύρετοι".

Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Ταξιάρχη Βέρρου, τον παλμό της εξέδρας και πλάνα από την προπόνηση

{youtube}nafRs9p1gJ8{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey