Επέστρεψε και ο Χατζηκυριάκος!

10/08/2011 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 10/08/2011 - 14:16

Και οι ηχηρές μεταγραφές συνεχίζονται... Μετά το Σπύρο Μίχο, στη Μυτιλήνη για λογαριασμό του Αιολικού επέστρεψε και ο Κώστας Χατζηκυριάκος μετά από ένα επιτυχημένο τριετές πέρασμα από την ΑΕΛΚ, με την οποία πραγματοποίησε ισάριθμες σαιζόν πρωταθλητισμού, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο ανόδους στη Γ΄και στη Β΄ Εθνική διαδοχικά!

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος χειρίστηκε μόνος του την υπόθεση της επιστροφής του Χατζηκυριάκου στον Αιολικό και πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ του Φώτη Κοκκινέλλη.

Ο έμπειρος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς στο παρελθόν φόρεσε για επτά έτη τη φανέλα του ΑΙΟ, πανηγυρίζοντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών και άλλο ένα πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής, καταγράφοντας συμμετοχές σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική. 

Ειδικότερα o Κώστας Χατζηκυριάκος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιολικού από το 2000 μέχρι το 2006, για να παίξει ακολούθως για μία σαιζόν με τον Αιγέα Πλωμαρίου και στο Περιφερειακό.

Η σαιζόν 2007-2008 επέστρεψε στον Αιολικό για μία χρονιά για να μεταγραφεί ακολούθως στην ανερχόμενη τότε ΑΕΛΚ, πρωταγωνιστώντας και στις τρεις χρονιές πρωταθλητισμού της.

Στη χρονιά που μας πέρασε, ο Χατζηκυριάκος ήταν μακράν από τους κορυφαίους της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας.

Ο Χατζηκυριάκος γυρνάει λοιπόν σε γνώριμα λημέρια και θα συναντήσει πολλούς παλιούς γνώριμους, αλλά και... μέχρι πρότινος συμπαίκτες του όπως ο Καλαϊτζίδης, ο Αποστολίδης και ο Αγιακάτσικας που ακολούθησαν το ίδιο δρομολόγιο με εκείνον, αυτόν της Καλλονής - Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey