Καλοκαιρινό πάρτι στην Plaz από ΣΦΑΜ

10/08/2011 - 20:26

Μια καθαρά Αιολική βραδιά αναμένεται να ζήσουν τα οργανωμένα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, αλλά και απλοί υποστηρικές της ιστορικής ομάδας, την Παρασκευή από τις 8 το βράδυ, στην Πλαζ "Τσαμάκια".

Ο ΣΦΑΜ διοργανώνει ένα καλοκαιρινό πάρτι, με πολλή μουσική, καλή διάθεση και πολύ... Αιολικό από διάφορες ιστορικές αναμετρήσεις που θα προβάλλονται μέσω προτζέκτορα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΑΜ Κώστας Παπτσάς, σε δηλώσεις του στο sportlesvos.gr, επεσήμανε: "Είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί, Μυτιληνιοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που είτε ζουν στο νησί είτε βρίσκονται εδώ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, να συζητήσουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, να κάνουμε τα πλάνα μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και φυσικά να διασκεδάσουμε, με όμορφη μουσική σε καλοκαιρινή και άκρως αιολική διάθεση. Περιμένουμε κάθε φίλο του Αιολικού να έρθει την Παρασκευή στην Plaz και φυσικά στο γήπεδο, σε μια χρονιά φέτος που προμηνύεται συναρπαστική".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey