Τι τρέχει με Νταλαμπέκη;

12/08/2011 - 09:40 Τελευταία τροποποίηση στις 12/08/2011 - 14:27

Φτάσαμε μέσα Αυγούστου, με το ρόστερ του Αιολικού να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο είναι δεδομένο πως τα κενά σε βασικές θέσεις παραμένουν.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δουλεύει στις προπονήσεις με 22 ποδοσφαιριστές και είναι σίγουρο πως αναζητά τουλάχιστον δύο "μπροστινούς", ένα βασικό σέντερ φορ και ένα "μικρό" περιφερειακό επιθετικό, ενώ παίκτης θα πρέπει να αποκτηθεί λογικά και στα χαφ.

Οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα (Μίχος, Καλαϊτζίδης, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος, Αγιακάτσικας) αναβάζουν σίγουρα επίπεδο τον Αιολικό, όμως προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά και απορίες, γιατί έχουν απορριφθεί λύσεις ντόπιων ποδοσφαιριστών, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την προσπάθεια ανόδου, όπως ο Πέτρος Νταλαμπέκης που αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια τη βασική "κολόνα" στην επίθεση της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο Νταλαμπέκης σκόραρε πέρυσι 11 γκολ στο πρωτάθλημα και 12 γκολ στο Κύπελλο, ενώ τη σεζόν 2009-10 μέτρησε 20 γκολ στο Περιφερειακό και 8 στο κύπελλο. Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς τα 2 γκολ του με τον Αιολικό στη Γ' Εθνική το τρίμηνο, πριν πέσει λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και τα συνολικά 25 γκολ με τον Ασπρόπυργο στο Β' Γύρο εκείνου του πρωταθλήματος, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως πρόκειται για σέντερ φορ που την τελευταία τριετία έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα περισσότερες από 75 φορές.

Η διοίκηση του Αιολικού έχει στρέψει το βλέμμα της σε άλλες λύσεις, εκτός νησιού, θέλοντας να φέρει ένα μεγάλο όνομα στη Μυτιλήνη για τη θέση του σέντερ φορ. Επαφές έχουν γίνει αρκετές, όμως είναι λογικό πως σε όποιον έχει προταθεί να έρθει στη Μυτιλήνη, το οικονομικό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Νταλαμπέκης φαίνεται ότι πληρώνει το... μάρμαρο, λόγω της στάσης που κράτησε, στο θέμα της εξόφλησης του από την περσινή χρονιά, εκτός κι αν υπάρχουν άλλοι λόγοι εντός ή εκτός διοίκησης, που βάζουν "βέτο" στο ενδεχόμενο επαναπροσέγγισής του. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, οι εγιωισμοί πρέπει να πάνε... περίπατο, αν πρόκειται για το καλό του Αιολικού, που -παρεμπιπτώντος- αναζητά ακόμα σέντερ φορ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey