Έφερε τον Κώστα Κάρδαρη!

13/08/2011 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2011 - 14:17

Η ενίσχυση του Αιολικού συνεχίζεται και νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα της Μυτιλήνης είναι από σήμερα ο εκρηκτικός επιθετικός Κώστας Κάρδαρης, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο 20χρονος δεξιοπόδαρος φορ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε ξανά στη Λέσβο (2009-10) με τη φανέλα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο Περιφερειακό, έχοντας συνεργαστεί με τον Φώτη Κοκκινέλλη, βρίσκεται από το πρωί σήμερα στη Μυτιλήνη και το απόγευμα θα κάνει μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Αιολικού.

Ο ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και δόθηκε δανεικός το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09 στη Ζάκυνθο, αγωνιζόμενος στη Γ' Εθνική (8 συμμετοχές και 1 γκολ).

Ακολούθησε το πέρασμά του από το Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, αποτελώντας βαρόμετρο με την απόδοσή του και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πανιώνιος.Ωστόσο, το γεγονός πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που έψαχνε στη Νέα Σμύρνη, σε συνδυασμό με το κλίμα αβεβιότητας που επικρατεί στις τάξεις των "κυανέρυθρων", τον οδήγησε σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και ο Αιολικός των πρωταγωνιστικών στόχων, φάνταζε εξ' αρχής ιδανικός προορισμός.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης έκλεισε έτσι και τη θέση του περιφερειακού επιθετικού στο φετινό ρόστερ, αποκτώντας μάλιστα "μικρό" ηλικιακά ποδοσφαιριστή, κάτι που σημαίνει, ότι όλο το βάρος πέφτει πλέον στην απόκτηση βασικού σέντερ φορ, αλλά και αναπληρωματικού τερματοφύλακα, δεδομένου ότι ο Νίκος Φαράκλας δε θα συνεχίσει και η ομάδα έχει μείνει με τους Καλαϊτζίδη και Κάμπερ κάτω από τα δοκάρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey