Φινάλε με Τζιώρα στη γραμμή κρούσης

26/08/2011 - 16:35 Τελευταία τροποποίηση στις 26/08/2011 - 16:38

Τέλος η αναζήτηση για σέντερ φορ στον Αιολικό, αφού οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης κατέληξαν στον Χρήστο Τζιώρα για να καλύψει το κενό, που άφησε ο Πέτρος Νταλαμπέκης.

Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό (γεννημένος 5/10/1988), που άνηκε πέρυσι στον Αετό Σκύδρας, ο οποίος συμμετείχε στη Football League 2, έχοντας ωστόσο λίγες συμμετοχές αφού υπηρετούσε παράλληλα τη στρατιωτική του θητεία.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, σε ομάδες του βορείου ομίλου, όπως στον Πυρσό Γρεβενών (13 συμ. - 6 γκολ) και στην Κοζάνη (12 συμ. - 2 γκολ). Μάλιστα, υπήρξε και συμπαίκτης του Κώστα Αποστολίδη στο Πολύκαστρο, όταν η ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκε στην τρίτη στην τάξη εθνική κατηγορία.

Ο Τζιώρας αναμένεται το βράδυ στη Μυτιλήνη και πιθανότατα αύριο θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, στη διάρκεια του φιλικού αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Αυτή θα είναι και η τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Αιολικού, που με τους Ντζιμάνη, Σαρόγλου και Τζιώρη ολοκλήρωσε το φετινό έμψυχο δυναμικό του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey