ΣΦΑΜ: "Δεν υπάρχει Χατζηκυριάκος"

26/08/2011 - 18:24 Τελευταία τροποποίηση στις 26/08/2011 - 18:49

Με νέα του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης επανέρχεται στο θέμα της επιστροφής του Κώστα Χατζηκυριάκου στον "Ταρλά", καυτηριάζοντας περιστατικά από το παρελθόν, που δημιούργησαν και συντήρησαν μια σχέση αντιπαλότητας ανάμεσα στους οργανωμένους και τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι για τον ΣΦΑΜ ο Αιολικός έχει έναν παίκτη λιγότερο, ωστόσο τα μέλη του Συνδέσμου βάζουν μια... άνω τελεία στην κόντρα τους με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛΚ, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να προκαλέσουν περαιτέρω αναστάτωση στα αποδυτήρια του Αιολικού.

Ολοκληρώνοντας την ανακοίνωσή του ο ΣΦΑΜ, καταφέρεται ευθέως και ενάντια στον Μιχάλη Καραβασίλη, για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Αιολικό, αναλαμβάνοντας πόστο στην ομάδα της Καλλονής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ:

"Περασμένα ΝΑΙ, ξεχασμένα ΟΧΙ. Εμείς ήμασταν, ήμαστε και θα ήμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα ότι και να γίνει, όπου και να αγωνίζεται.

Εμείς, ο απλός κόσμος του Αιολικού δεν ξεχνάμε, όχι το ένα περιστατικό (στον τελικό του Πλωμαρίου). Δεν ξεχνάμε το παιχνίδι στον Ταρλά και τις χειρονομίες, δεν ξεχνάμε το παιχνίδι στην Καλλονή, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις χειρονομίες των υποτιθέμενων επαγγελματιών ακόμη και εκτός γηπέδων!! Επίσης δεν ξεχνάμε όταν σε νεαρή ηλικία κατέβαζε το πανό της ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ (όπως ισχυρίζεται, πάντα) μέσα στο Πλωμάρι, ως ποδοσφαιριστής του Αιγέα. ΩΣ ΕΔΩ.

Για εμάς ο Αιολικός, η ομάδα είναι πάνω από όλα και γι αυτό τον λόγo δεν δημιουργήσαμε περαιτέρω πρόβλημα στην ομάδα και στην προετοιμασία της.

Ο Αιολικός για εμάς έχει έναν παίκτη λιγότερο. Να έχει υγεία σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής, να προσφέρει στην ομάδα, όμως για εμάς απλώς δεν υπάρχει ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. Ένας άνθρωπος που πρόσβαλλε το σήμα της ομάδας, την ιστορία της, τους φιλάθλους της και δεν έχει την δύναμη να ζητήσει συγνώμη, ώστε να αμβλύνει τις εντυπώσεις! Καλή πορεία στον ίδιο και φυσικά στην ομάδα μας!

Επίσης τελειώνοντας, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι ο νυν Γενικός Αρχηγός της ΑΕΛΚ, με την επιλογή του αυτή, έχει μηδενίσει την όποια προσφορά του στην ομάδα μας, με το χειρότερο τρόπο. Για εμάς μπήκε κι εκείνος στον κατάλογο των ανεπιθύμητων.

Υ.Γ: Ο κόσμος του Αιολικού διαχρονικά έχει αποδείξει ότι ξέρει να τιμάει ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα μας, αλλά δεν ανέχεται συμπεριφορές προσβλητικές προς αυτήν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey