Κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας!

27/08/2011 - 22:13

Με σκορ 3-0 ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Αιολικού κόντρα στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη έφτασε στην άνετη επικράτηση χάρη σε δύο γκολ του Κώστα Κάρδαρη και ένα του Θεαγένη Διονυσάτου (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι). Ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι εκείνος ένα γκολ, όμως αστόχησε από τα έντεκα βήματα προς τη λήξη του αγώνα.

Ο Αιολικός παρουσιάστηκε σφιγμένος, μιας και το πρωί οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν αρκετά σπριντ, ωστόσο απέδωσε τα αναμενόμενα για την εποχή και ο Φώτης Κοκκινέλλης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος. Ο προπονητής του Αιολικού, σε δηλώσεις του στο sportlesvos.gr, επεσήμανε: "Έμεινα ευχαριστημένος, κυρίως από το τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη και σφιγμένη, γιατί συνεχίζουμε τις διπλές προπονήσεις αυτό το διάστημα, με σκοπό να ανεβάζουμε την απόδοσή μας φιλικό με φιλικό ματς και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος".

Από το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας απουσίασαν λόγω τραυματισμού οι Δελόλμας, Καδής, Κάμπερ, Χατζηκυριάκος και ο στρατευμένος Αδαλής, ενώ προφυλάχθηκε ο Κουκέλλης που επέστρεψε μόλις χθες στις προπονήσεις.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καλαϊτζίδης (60' Σαρόγλου), Αγιακάτσικας, Μουτζούρης, Καπταγιάννης (46' Γ. Βουργουτζής), Αποστολίδης (60' Τ. Ελευθερίου), Βούρος, Μίχος (60' Λαγουτάρης), Διονυσάτος (60' Σπάρταλης), Παπαδόπουλος (46' Π. Βουργουτζής), Κάρδαρης, Μιχαλάκης (55' Μ. Ελευθερίου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey