Ναυάγιο με Τζιώρα!

29/08/2011 - 16:20

Χάλασε τελικά η μεταγραφή του Χρήστου Τζιώρα στον Αιολικό, αφού ο νεαρός επιθετικός ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις του, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην πόλη της Μυτιλήνης.

Ο 24χρονος πρώην σέντερ φορ του Αετού Σκύδρας επικαλέστηκε ενδιαφέρον από ομάδα της Γ' Εθνικής και συγκεκριμένα τον ΑΟ Χανίων, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από τον Αιολικό, όμως ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Μυτιλήνης, Γιώργος Κουτρομπίλας, αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού και απέσυρε την προσφορά.

Στον Αιολικό βάζουν πλέον σε εφαρμογή τις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που τους απασχολούν για τη θέση του βασικού επιθετικού, με πρωταρχικό στόχο ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Γ' Εθνική, δανεικός από ομάδα της Super League.

Την περίπτωσή του πάντως καθιστά δύσκολη το γεγονός, πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων ανώτερης κατηγορίας, με τους ανθρώπους του Αιολικού να προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στο νησί, έχοντας ως βασικό τους επιχείρημα τους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey