Χάνει τον Παντελή Σπάρταλη!

30/08/2011 - 09:38 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2011 - 10:15

Η ανακοίνωση των βάσεων στις Πανελλήνιες εξετάσεις σκόρπισε αμέτρητα χαμόγελα ανά την Ελλάδα, αφήνοντας ωστόσο μια γλυκόπικρη γεύση στους ανθρώπους του Αιολικού.

Από τη μία χαρά, για την επιτυχία του Παντελή Σπάρταλή να περάσει στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σάμο. Από την άλλη, μια μορφή θλίψης για το γεγονός, πως ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο 18χρονος παίκτης είχε χθες το πρωί τετ α τετ με τον Φώτη Κοκκινέλλη, ενημερώνοντας τον για την εξέλιξη αυτή. Την αρχική απογοήτευση του προπονητή του Αιολικού για το ότι θα χάσει μια ελπιδοφόρα μονάδα από το ρόστερ, διαδέχθηκαν τα χαμόγελα για τη μεγάλη επιτυχία του Παντελή με την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο και την πραγματοποίηση ενός ονείρου του, το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή του.

Σαφέστατα πάντως και ο Σπάρταλης δε θα αφήσει κατά μέρος το ποδόσφαιρο. Παράλληλα με τις σπουδές του, έχει ήδη συμφωνήσει και θα αγωνιστεί στο Καρλόβασι Σάμου, ομάδα που συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και ενδεχομένως να βρεθεί και στο δρόμο του Αιολικού, αν αλλάξει κάτι στον καταρτισμό των ομίλων.

Το sportlesvos.gr συγχαίρει τον Παντελή και του εύχεται κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey