Τα δεδομένα για σέντερ φορ

02/09/2011 - 12:02 Τελευταία τροποποίηση στις 04/09/2011 - 13:13

Στον Αιολικό συνεχίζεται η αναζήτηση για την απόκτηση βασικού επιθετικού και όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο τα περιθώρια στενεύουν, με τις επιλογές αξιόλογων λύσεων να λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Από τη στιγμή που η λήξη της μεταγραφικής περιόδου βρήκε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με ένα τεράστιο κενό, δεδομένης και της επιθυμίας του προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη για την απόκτηση ενός γκολτζή που θα αναλάβει το βάρος στη γραμμή κρούσης, ο Αιολικός είναι αναγκασμένος να ψωνίσει από την ελεύθερη αγορά ποδοσφαιριστών, έχοντας ένα χρόνικο περιθώριο έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Κουτρομπίλας, που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο των επαφών, προσπαθεί καθημερινά να βρει -με τη σύμφωνη γνώμη τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης- τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στο φετινό ρόστερ της ομάδας της Μυτιλήνης.

Διακαής πόθος των ανθρώπων του Αιολικού είναι ο Βασίλης Μπούνας (δεξιά στη ΦΩΤΟ), που πέρυσι αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στη Θήβα σκοράροντας 19 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα εξαιρετικές σεζόν τα τελευταία χρόνια σε Κορωπί, Παναιγιάλειο και Παναιτωλικό με περισσότερες από 130 συμμετοχές και 60 γκολ.

Ανασταλτικός παράγοντας για τη μεταγραφή του 26χρονου σέντερ φορ είναι το γεγονός, πως η οικογένειά του (είναι παντρεμένος με δύο παιδιά) δε συγκινείται στην ιδέα της μετακόμισής της στο νησί της Λέσβου, ωστόσο το γεγονός πως ο Παναγιάλειος (με τον οποίο προπονείται αυτό το διάστημα) δε γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, καθιστά ελκυστική και φιλόδοξη την προοπτική του Αιολικού για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Κουτρομπίλας έχει τσεκάρει δύο ακόμα επιθετικούς, με τους οποίους βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, θέλοντας να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο, περιμένοντας πάντοτε στο ακουστικό του για τη θετική απάντηση του Βασίλη Μπούνα.

Παράλληλα, με το χρόνο να κυλάει αμείλικτος και να πιέζει για την απόκτηση ικανού σέντερ φορ, δεν αποκλείεται μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη να γίνει κρούση και στον Πέτρο Νταλαμπέκη, που επίσης ως ελεύθερος διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή τη μεταγραφή του σε ομάδες εκτός νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey