Εξετάζει τον Στέλιο Κρητικό!

05/09/2011 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2011 - 14:13

Στον Αιολικό αποφάσισαν πως δεν μπορούν αν περιμένουν άλλο την απάντηση του Βασίλη Μπούνα, ο οποίος ζήτησε και νέα προθεσμία μέχρι να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση, αναφορικά με την πρόταση των Μυτιληνιών να αποτελέσει το βασικό σέντερ φορ της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι πιθανότητες απόκτησής του Μπούνα, που έχει αξιόλογο βιογραφικό, ήταν εξ' αρχής λίγες, αφού ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη μετακόμισή της στο νησί της Λέσβου.

Ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Κουτρομπίλας έχει βάλει σε εφαρμογή ήδη το plan B, προσπαθώντας να αποσπάσει την υπογραφή ενός επιθετικού, που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης του Αιολικού. Αμέσως επόμενος στη λίστα των Μυτιληνιών ήταν ο 25χρονος Στέλιος Κρητικός, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Football League με την Ηλιούπολη, μετρώντας 63 συμμετοχές και 6 γκολ. Στο παρελθόν ο Κρητικός είχε περισσότερες από 50 συμμετοχές στη Β' Εθνική με τις φανέλες του Εθνικού και του Ιωνικού, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στο Κορωπί, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκε.

Πάντως, και η περίπτωση του Στέλιου Κρητικού συναντά αρκετές δυσκολίες στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, ενώ εκφράζονται φόβοι, πως δεν είναι ο σκόρερ που αναζητά διακαώς ο Αιολικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey