Κατέληξε στον Τσουλάκο!

06/09/2011 - 11:15 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2011 - 12:00

Σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον 25χρονο επιθετικό Σταύρο Τσουλάκο ήρθε ο Αιολικός, για να καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης του φετινού ρόστερ.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης κατέληξαν στον πρώην ποδοσφαιριστή της Κορίνθου, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Βασίλη Μπούνα, αλλά και την παρατεταμένη... σιωπή του Στέλιου Κρητικού, που εκλήφθηκε ως αρνητική απάντηση.

Ο Τσουλάκος έχει παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, χωρίς πάντως τα πολλά γκολ στο ενεργητικό του. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Football League 2, αρχικά στον Α' Γύρο με τον Πανηλειακό (12 συμμετοχές - χωρίς γκολ) και εν συνεχεία στην Κόρινθο (20 συμμετοχές - 2 γκολ). Τη σεζόν 2009-10 έπαιξε στην ίδια κατηγορία για λογαριασμό του Εορδαϊκού (28 συμμετοχές - 6 γκολ). Δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπου άνηκε, φόρεσε τη σεζόν 2008-09 τις φανέλες των Ολυμπιακού Βόλου (9 συμμετοχές - χωρίς γκολ) και Καλαμάτας (7 συμμετοχές - χωρίς γκολ), ενώ ένα χρόνο νωρίτερα έπαιξε για λογαριασμό του Πανσερραϊκού στη Β' Εθνική (18 συμμετοχές - 1 γκολ). Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Αρφαρών.

Ο παίκτης, που έρχεται πάντως με αρκετά ενθαρρυντικές συστάσεις από πρώην προπονητές του, αναμένεται στη Μυτιλήνη νωρίς το απόγευμα, όπου θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τους παράγοντες και την τεχνική ηγεσία του Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey