Φιλική τεσσάρα στη Γέρα

08/09/2011 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2011 - 12:42

Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε ο Αιολικός, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας στο ανακαινισμένο γήπεδο του Παπάδπου την Αναγέννηση Γέρας. Οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων τους, με το τελικό 0-4 να αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Για τον Αιολικό, η νίκη αυτή προστέθηκε στα ήδη επιτυχημένα φιλικά ματς που έχει δώσει ως τώρα η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως το μοντάρισμα της φετινής ομάδας γίνεται απέναντι σε χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους και τα δυνατά ματς λείπουν από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Το 0-4 διαμορφώθηκε χάρη σε δύο γκολ του Κώστα Κάρδαρη (20' και 60' με σουτ), ενώ σκόρερ επίσης χρίσθηκαν ο Διονυσάτος (50' πέναλτι) και ο Κουκέλλης (80' κεφαλιά).

Ο Φώτης Κοκκινέλης χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, χωρίς να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι πρόσφατα αποθεραπευθέντες Κάμπερ, Σαρόγλου, Μουτζούρης και Αποστολίδης.

Στο φιλικό με την Αναγέννηση Γέρας πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής και ο νεοαποκτηθείς Τσουλάκος, που πέρασε ως αλλαγή για 35 λεπτά στο Β' Ημίχρονο, ενώ φανέλα βασικού πήρε για 75 λεπτά ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καλαϊτζίδης, Καδής (60' Λουτραγώτης), Χατζηκυριάκος (75' Τ. Ελευθερίου), Καπταγιάννης, Αγιακάτσικας, Βούρος (75' Κουκέλλης), Μίχος (75' Γ. Βουργουτζής), Διονυσάτος (60' Δελόλμας), Π. Βουργουτζής (55' Τσουλάκος), Κάρδαρης (75' Μ. Ελευθερίου), Μιχαλάκης (55' Παπαδόπουλος)

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, σε δηλώσεις του στo sportlesvos.gr μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Διανύουμε μια περίοδο, που δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ένα μήν ακόμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και με την ενσωμάτωση των δύο νέων παικτών (σ.σ. Τσουλάκος και Ντζιμάνης) και φυσικά με τα ανάλογα δυνατά φιλικά ματς, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey