Εξαντλούνται τα διαρκείας!

23/09/2011 - 20:32

Ενημέρωση αναφορικά με θέματα οικονομικής φύσεως, υπήρξε αργά το απόγευμα από τη διοίκηση του Αιολικού, που μεταξύ άλλων διευκρίνισε και τον μέχρι αυτή τη στιγμή συνολικό αριθμό των πουλημένων εισιτηρίων διαρκείας.

Στο ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας, το καλοκαίρι, οι διοικούντες είχαν εκδόσει 450 διαρκείας, από τα οποία έχουν ήδη πουληθεί 410 κομμάτια. Μάλιστα, δεδομένης της καθυστέρησης στην έναρξη του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της ομάδας είναι βέβαιοι πως και τα υπόλοιπα εναπομείνατα εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στους φίλους της ομάδας και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να προχωρήσουν στην έκδοση 100 επιπλέον καρτών.

O Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Γιώργος Κουτρομπίλας δήλωσε στο sportlesvos.gr: "O στόχος που είχαμε θέσει εξ΄αρχής, να διαθέσουμε δηλαδή περισσότερα από 400 διαρκείας φέτος, έχει επιτευχθεί. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση του ιστορικού Αιολικού, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και γι' αυτό το λόγο θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για τη στήριξη του, που μας δίνει δύναμη γα να συνεχίσουμε. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθεί η χρονιά επιτυχημένα και ο Αιολικός να επιστρέψει στις ανώτερες κατηγορίες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε πληρωμές μισθοδοσίας στους ποδοσφαιριστές, ενώ ακόμα ένα θετικό στοιχείο είναι ότι όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας από τις 3 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία, έχουν τακτοποιηθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey