Οριστικοποίησε τα φιλικά του

08/10/2011 - 10:18 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2011 - 10:41

Οι απεργίες αποσυντόνισαν τις προσπάθειες της διοίκησης του Αιολικού για την πραγματοποίηση δυνατών φιλικών, είτε στη Μυτιλήνη είτε στην Αθήνα, ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψει των απαιτητικών υποχρεώσεών της στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά από συντονισμένες ενέργειες, ο Αιολικός έκλεισε φιλικό κόντρα στο Φωστήρα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" του Ταύρου, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 15:30.

Οι άνθρωποι του Αιολικού έβρισκαν πρόθυμες αρκετές ομάδες για μια φιλική αναμέτρηση στην Αθήνα, όμως ανασταλτικός παράγοντας ήταν το γήπεδο, αφού τα περισσότερα δεν είναι ιδιόκτητα και χρησιμοποιούνται για προπονήσεις από αρκετές ομάδες. Έτσι, κατέφυγαν στη λύση του Φωστήρα.

Τα φιλικά της ομάδας της Μυτιλήνης όμως δε σταματούν εδώ. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη θα είναι η Ρόδος, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στον "Ταρλά" το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 19:00, σε ένα ματς που θα πραγματοποιηθεί υπό το φως των προβολέων και θα είναι το πιο σημαντικό τεστ και ενδεχομένως η πρόβα τζενεράλε του νέου Αιολικού, μπροστά στο κοινό του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey