Σπουδαίο φιλικό κόντρα στη Ρόδο! (18:00)

15/10/2011 - 11:05 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2011 - 11:30

Ο Αιολικός υποδέχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα τη Ρόδο, σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πρώτο ουσιαστικά σημαντικό αγώνα προετοιμασίας του απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που πέρυσι τερμάτισε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά, τρία χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση στο "σμαραγδένιο" νησί για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φυσικά σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από τότε.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης θα δει για πρώτη φορά την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε ένα σοβαρό αντίπαλο, σχεδόν τρεις μήνες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Δυναμική θέση στην κερκίδα αναμένεται να πάρει και ο φίλαθλος κόσμος της Μυτιλήνης, που αδημονεί να δει το νέο Αιολικό, που σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό 9ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που Αιολικός και Ρόδος θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση στον "Ταρλά", αφού κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2007, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών στην ηπειρωτική Ελλάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey