"Διαζύγιο" με Κοκκινέλλη!

15/11/2011 - 15:48 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2011 - 16:30

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στον Αιολικό, που μονοπωλεί την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, αφού όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση πριν από λίγα λεπτά λύθηκε η συνεργασία της με τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη!

Όπως σας είχε αποκαλύψει το sportlesvos.gr από το βράδυ της Κυριακής, οι διοικούντες τον Αιολικό -έχοντας φθάσει μια ανάσα από την ανακοίνωση του Σαράντου Τσακιρέλλη για τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος- έθεσαν επί τάπητος πλάνο τετραετίας για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας της Μυτιλήνης.

Κάπου εκεί τέθηκε θέμα Κοκκινέλλη στον Αιολικό, για να ακολουθήσει σήμερα η αιφνιαδιαστική κίνηση του τερματισμού της συνεργασία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε κάνει λόγο για ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, κάτι που προφανώς μεταφράζεται σε δυσαρέσκεια για τις επιδόσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του επιτυχημένου -κατά γενική ομολογία- προπονητή.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται μέχρι... κεραίας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportlesvos.gr για την είσοδο του Σαράντου Τσακιρέλλη στο διοικητικό σχήμα, με τη διοίκηση να καλωσορίζει τον ομογενή επιχειρηματία από τις ΗΠΑ, τον οποίο δένει προσωπική φιλία με τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο.

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

"Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011) του διοικητικού συμβουλίου του ΑΕΠΣ Αιολικός, ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α) Το Διοικητικό Συμβούλιο, ανακοινώνει την είσοδο στα διοικητικά του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, του ομογενή συμπατριώτη μας, επιχειρηματία κ. Σαράντου Τσακιρέλλη.

Ο κ. Σαράντος Τσακιρέλλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ και είναι προσωπικός φίλος του Προέδρου της ομάδας, κ. Ταξιάρχη Βέρρου.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

β) Με ομόφωνη απόφαση επίσης, το διοικητικό συμβούλιο, λύει τη συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας, κ. Φώτη Κοκκινέλλη. Το διοικητικό συμβούλιο, ευχαριστεί τον κ. Φώτη Κοκκινέλλη για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του, του εύχεται καλή τύχη για το μέλλον του και επίσης ανακοινώνει ότι η ομάδα θα είναι συνεπής απέναντι του ως προς τις υποχρεώσεις της".

Μείνετε συντονισμένοι στο sportlesvos.gr για ότι νεότερες εξελίξεις...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey