Όνειρο απατηλό η επιστροφή Γρηγορίου!

15/11/2011 - 16:31 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2011 - 17:22

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη, άρχισε η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο του Αιολικού.

Δεδομένης της ύπαρξης τετραετούς πλάνου, το οποίο αποκάλυψε από το βράδυ της Κυριακής το sportlesvos.gr με την ταυτόχρονη είσοδο στα διοικητικά του Σαράντου Τσακιρέλλη, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως ο νέος προπονητής του Αιολικού θα είναι από το... πάνω ράφι.

Διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο άνθρωπος που ενέπνευσε τους Μυτιληνιούς όσο κανείς άλλος με τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, ένας προπονητής ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κόσμο του Αιολικού, που έχει μόνο φίλους στο νησί, δείγμα της αναγνώρισης και του σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Το sportlesvos.gr αποκαλύπτει σήμερα πως έγινε κρούση στον Αθηναίο τεχνικό από τους διοικούντες τον Αιολικό και μάλιστα υπήρξαν προχωρημένες επαφές και συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου όχι μόνο βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις του έμπειρου προπονητή, αλλά τέθηκε επί τάπητος και το τετραετές αγωνιστικό πλάνο, που έχει εκπονήσει η διοίκηση.

Η επιστροφή του όμως στον Αιολικό στην παρούσα φάση δεν κατέστη εφικτή να πραγματοποιηθεί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Πρόεδρος Ταξιάρχης Βέρρος να στραφεί αναγκαστικά σε άλλες λύσεις...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey