Καμπανιά σε Καλαϊτζίδη!

15/11/2011 - 16:55

Μέσα σε όλες τις διοικητικές, αλλά και αγωνιστικές αναδιαρθρώσεις, υπήρξε και θέμα Καλαϊτζίδη στον Αιολικό μετά το ατυχές περιστατικό που σημειώθηκε στη λήξη του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, ανάμεσα στον έμπειρο τερματοφύλακα και το Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κουτρομπίλα.

Ο Καλαϊτζίδης κλήθηκε σε απολογία στο πρώτο -κατά σειρά- διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (14/11), όπου επέδειξε μεταμέλεια για ό,τι συνέβη, αναγνωρίζοντας τη λανθασμένη συμπεριφορά του. Το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού αποφάσισε να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή με χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, ενώ παράλληλα του αφαιρέθηκε το περιβράχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης:

"Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011) του διοικητικού συμβουλίου του ΑΕΠΣ Αιολικός:

Το Διοικητικό Συμβούλιο κάλεσε σε απολογία για πειθαρχικό παράπτωμα (που υπέπεσε αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων) τον ποδοσφαιριστή της Καλαιτζίδη. Ο ποδοσφαιριστής κατά την απολογία του, αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμην και την επιείκεια του διοικητικού συμβουλίου. Το Δ.Σ., του επέβαλλε πρόστιμο 500 € και παράλληλα του αφαίρεσε το προνόμιο της αρχηγίας της ομάδας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey