Γρηγορίου: "Χαίρομαι για τον Αιολικό, αλλά..."

15/11/2011 - 18:16 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2011 - 18:23

 

Το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου βρέθηκε ψηλά στη λίστα της διοίκησης του Αιολικού, η οποία πόνταρε στις προχωρημένες συζητήσεις των προηγούμενων ημερών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, ωστόσο ο ίδιος ο Αθηναίος προπονητής έρχεται να βάλει τέλος στη σεναριολογία μιλώντας αποκλειστικά στο sportlesvos.gr!

Ελάχιστα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης περί λύσης της συνεργασίας με τον Φώτη Κοκκινέλλη, το sportlesvos.gr συνομίλησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου, που δεν έδειξε να ξαφνιάζεται από το τηλεφώνημα...

Ο έμπειρος τεχνικός, υπό τις οδηγίες του οποίου τη σεζόν 2007-08 ο Αιολικός έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο παρά τις οικονομικές αντιξοότητες της εποχής, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί προσέγγισης από τον Αιολικό, χωρίς ωστόσο να αφήσει κανένα περιθώριο επιστροφής του στην παρούσα φάση, αλλά και χωρίς να αποκλείσει την πιθανότητα συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.

Κόουτς, ο Αιολικός δείχνει να μπαίνει σε νέα τροχιά και οι πληροφορίες θέλουν να σε προσέγγισε για την επιστροφή σου στον πάγκο...

Μ.Γ.: "Κατ' αρχήν χαίρομαι ειλικρινά για τις θετικές εξελίξεις στον Αιολικό. Πραγματικά, είναι υπέροχο να υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στο τιμόνι μιας ομάδας με τέτοια ιστορία, την οποία αγάπησα και το ξέρετε πολύ καλά εσείς, κατά το πέρασμά μου από τον πάγκο της, πριν λίγα χρόνια".

Υπήρξε τελικά επαφή με τη διοίκηση;

Μ.Γ.: "Ο Αιολικός είναι τυχερός και μαζί του και οι Μυτιληνιοί φίλαθλοι, γιατί τις τύχες του έχουν αναλάβει επιφανείς επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν προετοιμάσει ένα σημαντικό πλάνο όχι για μία, ούτε για δύο χρονιές, αλλά σε βάθος τετραετίας τουλάχιστον. Ναι, υπήρξε επαφή. Και με τιμά ιδιαίτερα. Όμως πιστεύω ότι έγινε αντιληπτό, πως στην παρούσα φάση δεν ήταν εφικτή η συνεργασία μας".

Η ύπαρξη αυτού του τετραετούς πλάνου, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στη διοίκηση ανθρώπων που εμπνέουν κύρος, δεν ήταν ικανά για να πειστεί ο Γρηγορίου να αναλάβει εκ νέου τις τύχες του Αιολικού;

Μ.Γ.: "Επαναλαμβάνω, ότι στην παρούσα φάση αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχει ένας υγιής σχεδιασμός από πλευράς διοίκησης, που σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να ξεφύγει από τα οικονομικά πλαίσια, τα οποία καλώς έχουν τεθεί. Θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το σύνολο της προσπάθειας, σε εποχές κρίσιμες και ιδιαίτερα δύσκολες.  

Δεν αποκλείω όμως μια πιθανή συνεργασία μας λίγο αργότερα, ίσως αυτό ή το επόμενο καλοκαίρι. Στη ζωή κανείς δεν ξέρει πώς θα έρθουν τα πράγματα. Έχω πολλούς φίλους στο νησί και ο Αιολικός βρίσκεται ψηλά μέσα στην καρδιά μου. Μακάρι κάποια στιγμή, να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να σμίξουν ξανά οι δρόμοι μας..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey