Άφησε και αιχμές ο ΣΦΑΜ...

16/11/2011 - 09:18 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2011 - 10:03

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης στα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα των τελευταίων ημερών, με μια ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού, αφού αρχικά χαιρετίζουν την είσοδο του Σαράντου Τσακιρέλλη στα διοικητικά της ομάδας, στέκονται  στην απομάκρυνση του Φώτη Κοκκινέλλη από τον πάγκο, την οποία χαρακτηρίζουν "άκομψη και άκαιρη" αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς της διοίκησης, ενώ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πλέον προπονητή του Αιολικού.

Παράλληλα, εύχονται καλή επιτυχία στο Δημήτρη Σπανό, με την ελπίδα η ομάδα να επιστρέψει με εκείνον στο τιμόνι στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα και θέλοντας να τοποθετηθεί σε αυτές, καταρχήν χαιρετίζει την είσοδο του κ.Τσακιρέλλη στα διοικητικά και εύχεται να ευοδωθούν τα πλάνα της διοίκησης για τους στόχους της ομάδας, ώστε να δούμε τον Αιολικό μας εκεί που πραγματικά αξίζει.

Λυπόμαστε πολύ που "θύμα" των εξελίξεων είναι ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας μας, Φώτης Κοκκινέλλης, Ένας άνθρωπος, που αν μην τι άλλο στάθηκε, βοήθησε και προσέφερε στον "ΑIO" μας, σε δύσκολες εποχές, αλλά απομακρύνθηκε ξαφνικά, άκομψα και άκαιρα.

Για εμάς θα είναι πάντα κομμάτι της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα συνεχίσει να αισθάνεται και ο ίδιος.

Σα θεματοφύλακες της ιδέας, της ιστορίας και του ονόματος του Αιολικού δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα χαιρετίζουμε τα θετικά και θα στεκόμαστε απέναντι σε οτιδήποτε αλλοιώνει την ταυτότητα της ομάδας μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο προπονητή, Δημήτρη Σπανό και μαζί του να πανυγηρίσουμε την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey