Παραίτηση Λαγού από τη διοίκηση!

16/11/2011 - 10:03 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2011 - 10:06

Με μια λιτή ανακοίνωση το μέχρι πρότινος μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αιολικού Χρήστος Λαγός ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την παραίτησή του από τη διοίκηση.

Ο Λαγός, που υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων της Μυτιλήνης, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Αιολικού αρχικά ως εκπρόσωπος του ΣΦΑΜ από την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν ακόμη στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ την τελευταία διετία επί Προεδρίας Γιάννη Φλωρίδη είχε αφοσιωθεί στα διοικητικά του Αιολικού, παραχωρώντας τη σκυτάλη στην Προεδρία του Συνδέσμου.

Η παραίτησή του Λαγού από το ΔΣ γίνεται για προσωπικούς λόγους, όπως επισημαίνεται και στην ανακοίνωση: "Θα ήθελα μέσω του Τύπου να γνωστοποιήσω στο φίλαθλο κοινό του Αιολικού την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Η παραίτησή μου γίνεται για προσωπικούς λόγους και προσεχώς, θα κατατεθεί και γραπτώς προς τη διοίκηση του συλλόγου", αναφέρει ο Χρήστος Λαγός.

Σε μια περίοδο πάντως, όπου συντελούνται αρκετές αναδιαρθρώσεις σε επίπεδο διοικητικό αλλά και αγωνιστικό, η παραίτηση Λαγού έρχεται ξαφνικά στο προσκήνιο και προκαλεί ερωτηματικά. Ωστόσο, αν προσπαθήσει κανείς να δώσει λογικές εξηγήσεις ως προς τις εξελίξεις, καταλήγει στο συμπέρασμα πως μάλλον αποτελεί μιας μορφής διαμαρτυρία ως προς την απομάκρυνση του Φώτη Κοκκινέλλη από τον πάγκο, απόφαση η οποία ανακοινώθηκε από το ΔΣ ως ομόφωνη.

Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportlesvos.gr, ο Χρήστος Λαγός δε συμμετείχε στην τελευταία κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey