Η πρώτη προπόνηση με Σπανό! [video]

16/11/2011 - 20:01 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2011 - 21:27

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τους, Δημήτρη Σπανού, πραγματοποίησαν το μεσημέρι στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού.

Το πρωί έγινε η πρώτη γνωριμία του νέου κόουτς με τους παίκτες, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Λίγο μετά τις 15:30 ξεκίνησε το ζέσταμα στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, παρουσία και του νέου γυμναστή της ομάδας Ανέστη Πουλιόγλου, ενώ ακολούθως ο Δημήτρης Σπανός δούλεψε σε θέματα τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Το τσουχτερό κρύο ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν ακόμα περισσότερο πάθος και ένταση στην προπόνηση, με το νέο τεχνικό των Μυτιληνιών να δίνει συνεχώς οδηγίες για τις κατάλληλες τοποθετήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των Γενικών Αρχηγών Γιώργου Κουτρομπίλα και Σταύρου Βουργουτζή, ενώ λίγο νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ομάδας Ταξιάρχης Βέρρος.

Κατά τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στον "Ταρλά", το παρόν έδωσε και ο πρώην πλέον προπονητής Φώτης Κοκκινέλλης, ο οποίος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαριστές ευχόμενος να επιτευχθούν οι στόχοι της φετινής χρονιάς.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας

{youtube}thmn41ULrJw{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey