Πυρ κατά... βούληση!

16/11/2011 - 23:13 Τελευταία τροποποίηση στις 17/11/2011 - 19:18

Κυρίες και κύριοι, επειδή έτσι κι αλλιώς διανύουμε εβδομάδα ντέρμπι αιωνίων, ΑΕΛΚ και Αιολικός φρόντισαν να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διοικητικής αβρότητας, που θα μείνουν σίγουρα στην αιωνιότητα.

Ακολουθεί, η μακροσκελής ανακοίνωση - απάντηση του ΔΣ του Αιολικού στην πρωινή τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αναφορικά με την είσοδο του Σαράντου Τσακιρέλλη στο διοικητικό σχήμα της ομάδας της Μυτιλήνης.

Όποια προσπάθεια υποβάθμισης της κόντρας από μεριάς Τύπου είναι περιττή, δεδομένου ότι μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων υπάρχουν αμέτρητες ανοικτές υποθέσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού:

"Έξεστι κλαζομενίοις ασχημονείν

Το μόρφωμα που αποτελείται από μυστηριώδεις εκατομμυριούχους, αποτυχημένους μαυρογιαλούρους, περιφερόμενους αντιπροέδρους και τους συνήθεις επαγγελματίες σφουγγοκωλάριους των εκάστοτε διοικούντων -κατά τα άλλα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ(Κ;)- έδειξε το πραγματικό του σκοτεινό πρόσωπο και αποκάλυψε το διακαή του πόθο που δεν είναι άλλος από την εξαφάνιση από προσώπου γης του Αιολικού.

Αφού επένδυσε στη διάλυση του Αιολικού, αφού κατέβαλε εργώδη προσπάθεια και εξάντλησε όλα τα μέσα τους προηγούμενους μήνες ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες δημοσίων κτιρίων με σκοπό να στερήσει τον Αιολικό από τη φυσική του έδρα -πράγμα που πρώτα έκανε στην ίδια του την ομάδα- αφού παρέσυρε ακόμα και τον Δήμαρχο Λέσβου που τον έπεισε ότι μαίνεται πόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, έχασε την ψυχραιμία του με την κατάπτυστη σημερινή ανακοίνωση επιχειρεί ευθεία παρέμβαση στα διοικητικά του Αιολικού καθυβρίζοντας –πράγμα βέβαια που δε μας προκαλεί έκπληξη- έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο συνέβαλε καθοριστικά στην πορεία του συλλόγου, που τώρα διοικούν. Μάλιστα το  απόγευμα τον εξαφάνισαν και από μελος του Δ.Σ. μετά το έγκλημα καθωσιώσεως που διέπραξε, να βοηθήσει μια ομάδα της ιδιαίτερης του πατρίδας.

Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι έχουν βάλει τη λάσπη στο ανεμιστήρα.

Επικράνθησαν, που ο Αιολικός απόκτησε το καλοκαίρι νέα διοίκηση και δε διαλύθηκε, όπως περίμεναν. Έστω και "γιαλαντζί"...

Επικράνθησαν, που ο Αιολικός κράτησε τον κόσμο του, πράγμα που φάνηκε με την παρουσία του στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής κάτω από άθλιες καιρικές συνθήκες.

Επικράνθησαν, που ο Αιολικός ισχυροποιείται διοικητικά και έχει όραμα.

Και η πίκρα μετατράπηκε σε οργή. Η οργή σε θλίψη. Φυσικό επακόλουθο η  παραφροσύνη.

Είναι γνωστό βέβαια ότι "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι". Ο ενορχηστρωτής όλης αυτής της προσπάθειας δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο-καραμπόλα. Από καραμπόλα είναι  πρόεδρος του μορφώματος και ξέρει καλά το πως. Από καραμπόλα βρίσκεται η ανώνυμη κερδοσκοπική εταιρεία του εκεί που βρίσκεται αφού ως γνωστόν είναι άτιτλος. Πρέπει όμως  να προσέχει γιατί τα μπιλιάρδα έχουν και τρύπες.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μας θλίβει βαθύτατα. Αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε στο φίλαθλο κόσμο του νησιού για τον πόλεμο ανακοινώσεων, αλλά εμείς προσπαθούμε να αμυνθούμε στον υπόγειο άθλιο πόλεμο που μας έχει κηρύξει το σκοτεινό μόρφωμα. Μέχρι σήμερα δεν απαντήσαμε γιατί κρίναμε ότι οι κοκορομαχίες δεν προάγουν το άθλημα και δεν οδηγούν πουθενά... 

Αλλά σήμερα το μόρφωμα υπερέβη τα εσκαμμένα. Θεωρούμε ότι οι ανακοινώσεις αυτές δεν απηχούν στις απόψεις των Καλλονιατών στο όνομα των οποίων αυτές εκδίδονται. Εμείς    από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι δε θα απαντήσουμε σε τυχόν επόμενο παραλήρημα.

Θα πρέπει και το μόρφωμα να καταλάβει ότι ο αντίπαλος δεν είναι ο Αιολικός. Πιστεύουμε ότι θα επικρατήσουν πιο νηφάλιες σκέψεις. Αν δεν το καταφέρουν, θεωρούμε ότι πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια της επιστήμης. Αν και η επιστήμη αποτύχει, μένει η βοήθεια του Θεού προκειμένου κάποιοι να βρουν τη γαλήνη και την ηρεμία, ώστε να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και αόρατους εχθρούς.

Είναι σαφές ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Αιολικός έχει την ανάγκη της στήριξης του φίλαθλου κόσμου της Λέσβου. Ο Αιολικός αγωνίζεται να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον μέσα σε μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση.

Δεν έχουμε τα εκατομμύρια να διαχειριστούμε. Εχουμε όμως πίστη σε αυτό που κάνουμε, ψυχή και ιστορία. Αντιστεκόμαστε στις σειρήνες και ελπίζουμε στη βοήθεια όλων όσοι δε θαμπώθηκαν από πρόσκαιρες επιτυχίες. Αλλωστε ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΥΓ1: Οι φορολογικές δηλώσεις των διοικούντων του Αιολικού είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου. Από εκεί προκύπτουν πολλά. Ελπίζουμε ότι και οι αποτελούντες το μόρφωμα να πράξουν το ίδιο.

ΥΓ2: Ο συγγραφεύς του λιβέλλου -όψιμος θεράπων του νέου Καίσαρος Αυγούστου του λεσβιακού ποδοσφαίρου με πλούσια "εξωαθλητική δράση"- καλό θα ήταν κάθε φορά να ξέρει ποιον υβρίζει και τι γράφει. Αυτά τα περί "γυρολόγων παραγόντων" μας προκάλεσαν τρανταχτούς γέλωτες, αφού οι πρώτοι διδάξαντες είναι οι δυο αντιπρόεδροι του μορφώματος.

Όσο για τα "δημητράκια", ας ψάξει μέσα στο μόρφωμα και σίγουρα θα βρει τους "δέκα μικρούς μήτσους".

Τέλος, όσον αφορά τα οχήματα, στις κλοπές οχημάτων ειδικεύονται άλλοι...

Το ΔΣ του Αιολικού"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey