Απειλείται με βαριά "καμπάνα" ο Αποστολίδης

19/12/2011 - 19:34 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2011 - 19:54

Η διαιτησία του Τάσση, που καθορίστηκε από τις υποδείξεις των βοηθών του Νάρη και Τσιλιπάνου, συνεχίζει να προκαλεί τη μήνη των οπαδών του Αιολικού, αφού τα όσα σημείωσαν στο Φύλλο Αγώνα είναι καταδικαστικά για τον Κώστα Αποστολίδη, που αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στο 77ο λεπτό.

Ο Τάσσης έγραψε πως ο αμυντικός του Αιολικού βιαιοπράγησε είς βάρος αντιπάλου του και σα να μην έφτανε αυτό, συμπλήρωσε πως μετά την επιτευξη του νικητήριου τέρματος της ομάδας της Μυτιλήνης έβρισε (από τη φυσούνα όπου βρισκόταν) τον επόπτη Τσιλιπάνο, κάτι που ενδεχομένως να στοιχίσει στον Αποστολίδη.

Ο έμπειρος αμυντικός απειλείται με ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ μπορεί και να είναι περισσότερες, αν πέσει στη δυσμένεια της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Αιολικού θα καταθέσει παράσταση διαμαρτυρίας στα αρμόδια όργανα, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπεια του συλλόγου, που βίωσε ακόμα και κακή διαιτησία (πέμπτη στη σειρά), αλλά και να περισώσει την όλη κατάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey