Έκανε το "μπαμ" με Μουρατίδη!

03/01/2012 - 21:48 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2012 - 22:16

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή με πλούσια θητεία στις εθνικές κατηγορίες πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Αιολικός, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Η ομάδα της Μυτιλήνης απέκτησε το βραχύσωμο μέσο Μπάμπη Μουρατίδη, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη Football League με την Καλλιθέα και στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας, Φωστήρα, Πανθρακικού, Καβάλας και Τρικάλων μετρώντας συνολικά 247 συμμετοχές σε Α', Β', Γ' Εθνική και 23 γκολ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει προσφυγή κι έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα, όπου υπήρξε συμπαίκτης του τερματοφύλακα Χρήστου Αθανασόπουλου, ο οποίος θα υπερασπίζεται πλέον την εστία των Μυτιληνιών.

Ο Αιολικός ενισχύεται έτσι σημαντικά με έναν παίκτη που μπορεί να συνεισφέρει πολλά στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της ομάδας, βοηθώντας τη να πετύχει το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού έφτασε το απόγευμα στο νησί της Λέσβου και πριν λίγη ώρα είχε την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey