Σε επιφυλακή για Διαγγελάκη! [video]

04/01/2012 - 18:42 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2012 - 20:24

Ο Βασίλης Διαγγελάκης από την Ανατολική Αττική κλήθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Αιολικού με τον Ατρόμητο Πειραιά, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Μπουξμπάουμ του ίδιου Συνδέσμου. Ωστόσο οι Μυτιληνιοί έχουν άσχημες εμπειρίες από την τελευταία φορά που ο συγκεκριμένος ρέφερι σφύριξε αγώνα τους.

Ήταν 13 Μαρτίου του 2011, στο περσινό πρωτάθλημα, όταν ο Διαγγελάκης αποτέλεσε τον άρχοντα της αναμέτρησης Νέα Ιωνία - Αιολικός, που έληξε με σκορ 4-2 παρά το ότι η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε με 0-2.

Τότε, αφού έκλεισε τα μάτια σε αποβολή των γηπεδούχων στο 0-1, φρόντισε μετά το 0-2 να αποβάλλει από τη... σέντρα τον Καπταγιάννη, δίνοντας παράλληλα πέναλτι και βάζοντας ξανά γερά τη Νέα Ιωνία στη διεκδίκηση της νίκης. Με τα σφυρίγματά του ο Διαγγελάκης συνέχιζε να "σπρώχνει" τη Νέα Ιωνία προς την περιοχή του Αιολικού, "γυρνώντας" εν τέλει το ματς και με τη στατιστική στο τέλος να καταγράφει τα φάουλ 41-11 υπέρ της Νέας Ιωνίας.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης είδαν με καχυποψία το συγκεκριμένο ορισμό, σε μια περίοδο που ο Αιολικός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μοιραία έχει αρκετούς "εχθρούς" στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει ο ορισμός διαιτητικής τριάδας από τη Λέσβο στον αγώνα της Μικρασιατικής Χίου κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, με τους Παντελαίων, Μπαλιάκα και Βασιλακάκη να διευθύνουν το ματς.

Οι ορισμοί της 9ης Αγωνιστικής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Φώτης, Πριόνας-Κωνστάντιος (Εύβοιας)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Μανούχος, Δαρσινός-Κουρέντας (Αργολίδας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Τζοβάρας (Φωκίδας), Λιανός (Βοιωτίας)-Κομκότος (Ρεθύμνου)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Διαγγελάκης, Σπυρόπουλος-Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γαβρίλης, Τσιλιπάνος-Απόκοτος (Αθηνών)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΟΡΩΠΙ: Δημητρόπουλος, Τραχάνης-Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση Νέα Ιωνία - Αιολικός

{youtube}GE_rOSKPxVI{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey