Αγώνας δρόμου για Μουρατίδη!

06/01/2012 - 12:46 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2012 - 13:19

Στον Αιολικό θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή την επικύρωση του δελτίου του Μπάμπη Μουρατίδη από την ΕΠΟ, προσδοκώντας πως η αργία των Φώτων δε θα επηρεάσει τη διαδικασία στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, αν και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος μέσοεπιθετικός δύσκολα θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ο κόουτς του Αιολικού Δημήτρης Σπανός είδε στις προπονήσεις με τεράστια ικανοποίηση τον Μουρατίδη να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αν η ομάδα της Μυτιλήνης πάρει το "πράσινο φως" από την ΕΠΟ, δεν αποκλείεται να τον ρίξει στον αγώνα κάποια στιγμή.

Στη διάθεση του Σπανού πάντως, βρίσκονται τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, ο τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος και ο αμυντικός Παναγιώτης Ζώνας, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν και το πιθανότερο είναι να φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του Αιολικού την Κυριακή, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά.

Στον Αιολικό κοιτούν προσεκτικά στη μεταγραφική αγορά κι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τουλάχιστον μια ακόμα κίνηση, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Στο μεταξύ, αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων, σχετικά με το διαιτητή Βασίλη Διαγγελάκη, για τον οποίο τα έχουν... μαζεμένα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey