"Χαράτσι" 7 αγωνιστικών σε Αποστολίδη

11/01/2012 - 12:29 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2012 - 14:08

Όλη της την αυστηρότητα εξάντλησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον Κώστα Αποστολίδη, τον οποίο τιμώρησε με ποινή επτά αγωνιστικών για την αποβολή και τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα κόντρα στον Εθνικό ο διαιτητής Τάσσης.

Ο έμπειρος αμυντικός του Αιολικού τιμωρήθηκε βάσει των άρθρων 10.γ και 10.δ του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία προβλέπουν ποινή τριών αγωνιστικών για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά προς το διαιτητή ή τους βοηθούς.

Να σημειωθεί, πως ο διαιτητής Τάσσης απέβαλλε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα τον Αποστολίδη στο 77ο λεπτό της συνάντησης με τον Εθνικό (3-2), λόγω βιαιοπραγίας εις βάρος αντιπάλου του (όπως έγραψε στο Φ.Α.), ενώ το καταδικαστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ανέφερε συμπληρωματικά ότι μετά την επιτευξη του νικητήριου τέρματος της ομάδας της Μυτιλήνης έβρισε (από τη φυσούνα όπου βρισκόταν) τον επόπτη Τσιλιπάνο.

Ο Αποστολίδης έχει εκτίσει ήδη τις δύο από τις επτά αγωνιστικές της τιμωρίας του (Ολυμπιάδα Κερατσινίου και Ατρόμητο Πειραιά), ενώ όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Αιολικού έχει καταθέσει έφεση κατά της ποινής, η οποία εκδικάζεται στις 4 το απόγευμα σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, με το δικηγόρο της ομάδας Αργύρη Λίβα να προσδοκά σε μείωση τουλάχιστον κατά δύο αγωνιστικές. 

Αν παραμείνει η ποινή του ως έχει, τότε θα απουσιάσει διαδοχικά και από τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό Λαυρίου (εκτός), Αίαντα Σαλαμίνας (εντός), Κερατσίνι (εκτός), Μικρασιατική Χίου (εκτός) και Κορωπί (εκτός).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey