Τέλος στα... γιορτινά δώρα!

13/01/2012 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2012 - 13:55

Ο Αιολικός δίνει την Κυριακή ένα σπουδαίο παιχνίδι μέσα στο Λαύριο, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο πλέον τοπικό Ολυμπιακό, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη, που θα του επιτρέψει να προσπεράσει εκ νέου τον αντίπαλό του και να παραμείνει κοντά στον Αχαρναϊκό, που έχει... εύκολο έργο αύριο κόντρα στη Μικρασιατική Χίου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει να βάλει ένα τέλος στο χάρισμα βαθμών δεξιά κι αριστερά, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου θα ξεκαθαρίσουν άλλωστε και οι ομάδες οι οποίες θα κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους, διατηρώντας και την επαφή της με την κορυφή.

Ο προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Σπανός προετοίμαστε τους παίκτες του για το δύσκολο αυτό ματς, θέλοντας να τους εμψυχώσει αλλά και να τους ξυπνήσει τον εγωισμό, ώστε να φύγουν νικητές από το Λαύριο και να καλύψουν τους δύο χαμένους βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο, διασκεδάζοντας παράλληλα και τις εντυπώσεις.

Απόντες από την κυριακάτικη αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο "Γ. Ραφιάς", θα είναι ο Μάκης Μουτζούρης και ο Παναγιώτης Δελόλμας, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Την τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο Κώστας Αποστολίδης, ενώ επιστρέφει κανονικά στην αποστολή ο Γιώργος Αγιακάτσικας, που ξεπέρασε ένα πρόβλημα στη φτέρνα.

Το sportlesvos.gr θα βρίσκεται και στο Λαύριο, για να σας μεταφέρει "λεπτό προς λεπτό" όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey