Αμείλικτες ΕΠΣΛ και ΕΠΟ για Βούρο

13/01/2012 - 18:26 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2012 - 20:17

Η απουσία του Πραξιτέλη Βούρου από την αποστολή της Μικτής Λέσβου για τη Β' Φάση του Ενωσιακού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στη Χίο, απασχολεί τις τελευταίες μέρες τόσο την ΕΠΣ Λέσβου όσο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Παράγοντες της ΕΠΟ, άλλωστε, βρέθηκαν στο γειτονικό νησί για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και έλαβαν γνώση του περιστατικού.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Υπεύθυνο των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ζητώντας του να τοποθετηθεί για το ζήτημα που προέκυψε, όπως επίσης και το γεγονός πως αντί του Βούρου, στην αρχική επιλογή του προπονητή της Μικτής βρισκόταν ο Αχιλλέας Κατσαρός, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης, epsl.gr και αναδημοσιεύτηκε από το sportlesvos.gr (click ΕΔΩ) την ίδια μέρα:

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος δήλωσε: "Δεν το γνωρίζω αυτό που μου μεταφέρετε, ίσως αυτή η 18άδα να δημοσιεύθηκε από λάθος στο epsl.gr. Πρόθεσή μας ήταν εξαρχής να καλέσουμε από 19 παίκτες σε παίδες και νέους. Ο Κατσαρός αντιμετώπιζε όμως πρόβλημα τραυματισμού και δεν ταξίδεψε στη Χίο, ενώ μετά την απουσία του Βούρου έμεινε με 17 νέους η αποστολή. Εξάλλου αυτό λίγη σημασία έχει, από τη στιγμή που τελικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κλήθηκε στη Μικτή.

Η ΕΠΟ, ξέρετε, είναι αρκετά αυστηρή σε τέτοια θέματα. Υπάρχει το άρθρο 31 στον ΚΑΠ που μπορεί να εξηγήσει επακριβώς τη σπουδαιότητα του να κληθεί ένας ποδοσφαιριστής στις αντιπροσωπευτικές ομάδες, είτε είναι Εθνικές είτε Μικτές. Η ΕΠΣΛ ως όφειλε ενημέρωσε τον Αιολικό και τον παίκτη για την κλήση του στην αποστολή της ομάδας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε μέρος, ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Κλήθηκε δηλαδή σε απολογία και πλέον το λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή.

Από την εμπειρία μου, μπορώ να σας πω ότι σύμφωνα με το άρθρο που σας προανέφερα, η ποινή που προβλέπεται είναι τρεις αγωνιστικές. Εκτιμώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί στον ίδιο και το σωματείο του".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey